Bartın'da 46 köy yolu ulaşıma kapandı

Bartın'da etkili olan kar yağışı dolayısıyla Merkez İlçede 13, Amasra İlçemizde 2, Ulus İlçemizde de 31 olmak üzere toplam 46 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresince kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Bartın'da 46 köy yolu ulaşıma kapandı

Pazartesi akşamından itibaren yüksek kesimler başta olmak üzere etkili olan kar yağışı dolayısıyla Bartın’da Merkez İlçede 13, Amasra İlçemizde 2, Ulus İlçemizde de 31 olmak üzere toplam 46 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresince kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için başlatılan çalışmalar devam ederken ÖZKARKOM il genelindeki son durumu “İlimizde 21 Aralık 2021 tarihinde başlayan kar yağışı nedeniyle ÖZKARKOM (Özel İdare Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi) koordinesindeki ekiplerimiz yolların kapanmaması için karla mücadeleye devam etmektedir. Bu Kapsamda İlimizde; Merkez İlçede 13, Amasra İlçemizde 2, Ulus İlçemizde de 31 olmak üzere toplam 46 köy yolu kapalıdır.

Saatlik gelen verilere göre İdaremiz CBS Portalından karla mücadeledeki güncel durumu aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz” şeklinde açıkladı.