Baro Başkanı ve Yönetimi, mazbatasını aldı

Bartın Barosu Başkanı Av. Nail Öztürk, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri, mazbatalarını alarak resmen göreve başladı.

 Baro Başkanı ve Yönetimi, mazbatasını aldı

Erkan Hızoğlu

Bartın’da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen 18. Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanı olarak seçilen Av. Nail Öztürk, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu üyeleri ve Türkiye Barolar Birliği Delegeleri geçtiğimiz gün gerçekleştirilen törenin ardından mazbatasını aldı.

Mazbatasını Bartın 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Ali Kocaağa’dan alan Öztürk, “Bartın Barosu olarak gerçekleştirdiğimiz seçimlerimizin ardından kesinleşen seçim sonuçlarına istinaden görevi bugün itibariyle devraldık. Bu önemli günde beni yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Dostlukla başladığımız Olağan Genel Kurulumuzu dostlukla ve Baromuza yakışır şekilde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Baro başkanlığı, yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve TBB delegeliği yarışına katılan saygıdeğer tüm meslektaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğunuz takdire tüm çabamızla karşılık vereceğiz. Bu yeni dönemde seçilen tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum. Baromuzu tüm meslektaşlarımızın katkılarıyla ve birlikte yönetmeye devam edeceğiz.” dedi.