BARFED'den TSO'ya ziyaret

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberindekiler Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık'ı ziyaret etti.

BARFED'den TSO'ya ziyaret

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Mehmet Yılmaz ve beraberindekiler Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık’ı ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Mehmet Yılmaz, Başkan Yardımcıları yer aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, oda faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Oda olarak ilimize ve istihdama katkı sunabilecek projeler üretmenin çabasındayız diye belirten Başkan Halil Balık sözlerine şöyle devam etti:

 “Sivil toplum kuruluşu olarak tüm dernek ve kurumlarla ortaklaşa çalışabilme olanağımız var, bu nedenle her ortamda büyümenin ve gelişmenin birinci kuralının üretmekten geçtiğini dile getiriyoruz ve her türlü projeye açık olduğumuzu belirtiyoruz. Ziyaretimize gelen misafirlerimizin de önceliği bu şeklide, siz de bugün burada Bartın’ımıza ne kazandırabiliriz ne katabiliriz nasıl projeler üretebiliriz düşüncesiyle buradasınız. Bu fikir birliği ile hareket etmekten son derece memnun oluruz. Değerli ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Ortak düşüncede buluştuğumuz her türlü öneriye açığız, yeter ki ilimiz kazansın yeter ki ülkemiz kazansın.”

Mehmet Yılmaz, Halil Balık’a yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederken, her türlü öneri ve işbirliğine açık olduklarını ifade etti.