BARFED Başkanı Sabri Avcı'dan Bartın Üniversitesi'ne Övgü Dolu Sözler

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı, Bartın Üniversitesi'nin dünya çapında elde ettiği başarılara bir yenisini daha eklemesi dolayısıyla Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve üniversite çalışanlarını kutladı.

BARFED Başkanı Sabri Avcı'dan Bartın Üniversitesi'ne Övgü Dolu Sözler

Erkan Hızoğlu

Başkan Sabri Avcı, yaptığı açıklamada Bartın Üniversitesi’nin, ülkemizin en köklü ve gelişmiş üniversitelerini geride bırakarak nitelikli akademik araştırmalar alanında Türkiye ikincisi olmasının kendilerini gururlandırdığını belirtti. Avcı, bu başarının Bartın için önemli bir değer olduğunu vurguladı.

“Sayın Rektörümüz; Bartın’ımızın artık bir markası haline gelen Bartın Üniversitesi’nin ülkemizdeki en köklü ve gelişmiş üniversiteleri dahi geride bırakarak Türkiye ikincisi olması bizleri gururlandırdı,” diyen Avcı, üniversitenin bu ödülü Cumhurbaşkanı’nın elinden almasının kendileri için ayrıca bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

Avcı, Bartın Üniversitesi’nin 16 yıllık süreçte, fiziki gelişimi, akademik çalışmaları ve öğrenci potansiyeli ile büyüdüğünü ve bu başarıların kentin gelişimine katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Avcı, Bartın Üniversitesi’nin, şehirle bütünleşerek kültürden sanata, iş dünyasından bürokrasiye kadar her alanda etkili olacağını vurguladı.

Son olarak BARFED Başkanı Sabri Avcı, üniversitenin bu büyük başarısında emeği geçen tüm akademik personel ve yöneticilere teşekkürlerini ileterek, başarılarının devamını diledi.