Bankoğlu: 'Sevgi, saygı ve hoşgörüyle iyileşeceğiz'

CHP Bartın Milletvekili, Parti Meclisi ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi Av. Aysu Bankoğlu, milletimizin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Bankoğlu: 'Sevgi, saygı ve hoşgörüyle iyileşeceğiz'

CHP Bartın Milletvekili, Parti Meclisi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Anayasa Komisyonu üyesi Av. Aysu Bankoğlu, pandemi etkisinde normalleşme adımları atılan süreci değerlendirirken bayram mesajını da paylaştı. Bankoğlu “Ülkemizin içinde bulunduğu bu olağanüstü zor günlerde Kurban Bayramı’nın herkese sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum. Salgının 17’inci ayındayız. Bu süreçte pek çok esnaf ve işyeri ne yazık ki uzun süre çalışamadı. Çocuklar, yaşlılar evlere kapanmak zorunda kaldı. Risklere rağmen pek çok kişi de işe gitmek zorunda kaldı. Öncelikle bir buçuk yıldır hayatlarını ortaya koyarak, ailelerinden vazgeçerek bizlere hizmet veren başta doktorlarımıza ve tüm sağlık personeline teşekkür ediyorum. Yakınlarını salgında kaybedenlere sabır ve tüm geçmişlerimize rahmet diliyorum. Bayramı umutla yeşertmemiz şarttır. Yarınlara kaygıyla bakmamak için hayatımızı iyileştirmek, erdemlerimizi koruyarak zorluklarla mücadeleden vazgeçmemek, daima hakkın ve adaletin yanında olmalıyız.”dedi.

Bankoğlu, başta işsizlik olmak üzere yurttaşların büyük ekonomik sıkıntı içinde olduğunu, büyük bir sabırla hükümetten doğru adımlar atmasını beklediklerini belirtti.  Bankoğlu, “Bir bayram heyecanını, mutluluğunu yok etmeye kimsenin hakkı yoktur. Bugün bir ekmeği alırken bile düşünen halk; değil kurban kesmek, evine bayram şekeri almakta bile zorlanıyor. Ülkemiz her bakımdan çok ağır ve zor günler geçiriyor. Ancak, bu ülkenin ne zorluklarla kurulduğunu, içerideki ve dışarıdaki düşmanların nasıl alt edildiğini unutmadığımız sürece umutlar tükenmez. Azmimiz ve inancımız tam. Hak, hukuk ve adaletin hava gibi su gibi hakkı olduğunu bilen ve kutuplaştırıcı dille bunların tesis edilemediğini gören yurttaşlarımız sayesinde güneş doğacak. Her şey çok güzel olacak! Ailemiz ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşacağımız sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum.”  Şeklinde konuştu.