Bakan Tunç, baba ocağındaki çalışmaları yerinde inceledi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın programı kapsamında İl Özel İdaresi'nce baba ocağı Ulus'a bağlı Ulukaya Köyünde gerçekleştirilen alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Bakan Tunç, memleketinin daha da güzelleşmesi için el birliğiyle çalışmalara devam edeceklerini ifade ederken Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, 'Bartın İl Özel İdaresi olarak Şehrimizin yaşam standartlarını daha yukarılara çekmeye, İlimizin ve Ülkemizin turizmine yatırım yapmaya devam edeceğiz.' dedi.

Bakan Tunç, baba ocağındaki çalışmaları yerinde inceledi

 

“Şehrimizin yaşam standartlarını daha yukarılara çekmeye devam”

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz hafta Bartın programı kapsamında baba ocağı olan Ulus Ulukaya köyünü de ziyaret etti.

Bakan Tunç, ziyaretinde Bartın İl Özel İdaresi tarafından ilin turizm potansiyelini daha yukarıya çıkarmak ve Ulukaya Şelalesi’ne gelen turistlerin ihtiyaçlarını turizm şehrine yakışır şekilde karşılayabilmek için Ulukaya Şelalesi bölgesine yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarını inceledi.

Bakan Tunç aynı zamanda yapımı Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen ve işletmesi Ulus Belediyesi’ne bırakılan Sosyal Tesislerde de incelemelerde bulundu.

Bakan Tunç incelemeleri esnasında Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya tarafından bilgi verildi.

Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, bölgede bugüne kadar bitirilen ve devam eden çalışmaları Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’ a aktarırken Bartın İl Özel İdaresi olarak Bartın’ın yaşam standartlarını daha yukarılara çekmeye, Bartın’ın ve ülkemizin turizmine yatırım yapmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

“Memleketimizi daha da güzelleştirmek için çalışacağız”

Ulukaya Köyü’ndeki ziyaretine ilişkin sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunan Bakan Tunç, “Baba ocağım, Bartın'ın Ulus ilçesi Ulukaya köyümüzdeki devam eden üst yapı çalışmalarını inceledik, çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgi aldık. Hemşehrilerimizin refahının artması, memleketimizin daha da güzelleşmesi için el birliğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.