Arslan, Merkez İlçe muhtarlarıyla buluştu

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Valilikte Bartın Merkez İlçeye bağlı muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarlardan karşılaştıkları problemleri kamu kurumlarımızla iş birliği içinde hareket ederek çözüm yoluna gitmelerinin önemine değinen Vali Arslan, muhtarların köyleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinleyerek ilgili kurum müdürlerine sorunların ivedilikle çözülmesi talimatını verdi.

Arslan, Merkez İlçe muhtarlarıyla buluştu

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Valilikte Bartın Merkez İlçeye bağlı muhtarlarla bir araya geldi. Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Uğur Karakaya, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşcı, ilgili kurum amirleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Muhtar Dernekleri Başkanları ile köy muhtarları katıldı. Toplantıda muhtarlardan karşılaştıkları problemleri kamu kurumlarımızla iş birliği içinde hareket ederek çözüm yoluna gitmelerinin önemine değinen Vali Arslan, muhtarların köyleriyle ilgili altyapı iyileştirmelerinden güvenlik, eğitim ve sağlık hizmetlerine kadar çeşitli konulardaki sorun ve taleplerini dinleyerek ilgili kurum müdürlerine sorunların ivedilikle çözülmesi talimatını verdi.

Dursun: “Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini aldık”

Toplantı karşılıklı görüş ve önerilerin dile getirilmesiyle son bulurken İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun toplantıyla ilgili “Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında Merkez İlçe Köy Muhtarları ve İl Genel Meclis Üyelerimizin katılımıyla Muhtarlar Toplantımızı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın görüş ve önerilerini aldığımız toplantımızda İl Özel İdaremizin 2023 Yılında Köylerimizde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarımızı değerlendirme fırsatı bulduk. Bizleri muhtarlarımız ile buluşturan Bartın Valimiz Sayın Dr. Nurtaç Arslan'a teşekkür ediyor, köylerimize yapılan tüm çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.