Arslan'dan ziyaret turu

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Genç İş İnsanları Derneğini, Bilim ve Sanat Merkezini ve Esentepe Mahallesindeki Coşkun ailesini ziyaret etti.

Arslan'dan ziyaret turu

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Genç İş İnsanları Derneğini, Bilim ve Sanat Merkezini ve Esentepe Mahallesindeki Coşkun ailesini ziyaret etti. İlk olarak GİAD’i ziyaret eden Vali Nurtaç Arslan, yürütülen faaliyet ve çalışmalar hakkında Dernek Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

BİLSEM öğrencileriyle buluştu

Nurtaç Arslan daha sonra Bartın Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları ve atölyeleri gezerek öğrencilerle sohbet eden Arslan, ardından öğretmen ve okul idarecileri ile bir araya gelerek Merkezin genel ihtiyaçları ve eğitim öğretim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Geleceğin teminatı olan öğrencilerimizin burada genel yetenek, resim, müzik, robotik kodlama, yabancı dil, zekâ oyunları gibi birçok alanda eğitim alarak kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını ifade eden Arslan, ilimizdeki eğitim kalitesini daha da artırarak çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın gayreti içinde olduklarını vurguladı.

Coşkun ailesinin konuğu oldu

Nurtaç Arslan ziyaret programına Esentepe Mahallesinde ikamet eden Coşkun ailesiyle son verdi. Vali Yardımcısı Zeynep Topcu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler’in eşlik ettiği ziyarette aile bireyleriyle bir süre sohbet eden Arslan, sosyal devlet olmanın gereği olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.