Arslan'dan OSB ziyaretleri

Anadolu'yuz BİZ' Projesi kapsamında Bartın'a gelen 44 genci ağırlayan ve KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısına başkanlık eden Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Organize Sanayi Bölgesindeki (OSB) fabrikaları ziyaret etti.

Arslan'dan OSB ziyaretleri

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti. İlk olarak kayınpederi vefat eden Mescier Demirçelik Fabrikası sahibi Sabri Mescier’e taziye ziyaretinde bulunan Vali Arslan, merhum Kemal Çoşkun’a Allah’tan rahmet, iş insanı Mescier ve yakınlarına başsağlığı diledi. Ardından Selko Ateş Tuğla Fabrikası ile Şanver Helva ve Şekerleme İşletmesini ziyaret ederek üretim faaliyetleri hakkında işletme yetkililerinden bilgi alan Arslan, çalışmalarında başarılar ve bereketli kazançlar diledi.

Çankırılı 44 genç Bartın’da

Nurtaç Arslan aynı zamanda gençlerin ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmelerini amaçlayan "Anadoluyuz BİZ" Projesi kapsamında Çankırı’dan Bartın’a gelen 44 genci, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili  Emine Koçoğlu ile birlikte Valilikte kabul etti. Gençlerle bir süre sohbet eden Arslan, kendilerini Bartın’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bartın’dan unutulmaz anılar ve dostluklarla ayrılmalarını temenni etti.

KÖYDES çalışmaları masaya yatırıldı

Arslan KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısına da başkanlık etti. Köylerin altyapı yatırımlarına ilişkin 2023/6909 sayılı Cumhurbaşkanı Kararının 8. maddesi gereğince yapılan toplantıda, merkez ve ilçelere bağlı köyler için 2023 yılı KÖYDES yatırım programı kapsamında yer alan yol, içme suyu ve atık su işleri ile ilgili yürütülen çalışmalar değerlendirildi.