Arı kovanlarından uyuşturucu çıktı

Arı kovanlarına zulalanan uyuşturucu paketleri, Jandarmanın dikkatinden kaçmadı. Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kurucaşile ilçesine bağlı Başköy Köyünde gerçekleştirilen operasyonda ev, samanlık ve arı kovanlarına zulalanmış çok sayıda uyuşturucu paketi ele geçirildi.

Arı kovanlarından uyuşturucu çıktı

 

Alınan bilgilere göre; Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen istihbari çalışmalar neticesinde Kurucaşile ilçesine bağlı Başköy köyünde Ş.Ö. ve M.I. isimli şahısların elinde uyuşturucu madde bulundurduğu, satış yaptığı ve kısa sürede uyuşturucu maddeleri ellerinden çıkartacaklarına dair bilgiler edinilmesi üzerine başlatılan operasyonda ev, samanlık ve arı kovanlarına zulalanmış çok sayıda uyuşturucu paketi ele geçirildi. Operasyona Bartın İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, KOM, Kurucaşile ilçe Jandarma Komutanlığı  ekipleri ve "Cesur" isimli Narkotik Arama Köpeği de katıldı. Operasyonda ev, samanlık ve arı kovanlarının içerisine gizlenmiş özel hazırlanmış küçük paketler içerisinde yarım kilo kubar esrar maddesi, 10 gram reçine esrar maddesi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan ve olaylarla bağlantısı tespit edildiği öğrenilen Ş.Ö, Jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.