Aranan kan bulundu, anlaşmaya varıldı

Bartınspor, artık Çağlar Ayan'a emanet! Sezona tatsız geçen hazırlık maçı mağlubiyetiyle başlayan Bartınspor'da Gürkan Elçi ile yolların ayrılmasının ardından aranan kan bulunurken genç teknik adam Çağlar Ayan'la anlaşmaya varıldı.

Aranan kan bulundu, anlaşmaya varıldı

Erkan Hızoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2024-2025 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Ligi’ndeki tek temsilcimiz Bartınspor’da sezon hazırlıkları sürüyor.

Bartınspor’un bu sezon 5’inci grupta mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig (BAL), 4-5 Ekim tarihinde oynanacak olan ilk maçlarla başlayacak.

Yeni sezon öncesi son hazırlıklarını sürdüren Bartınspor yönetimi, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Gürkan Elçi’nin ardından yeni teknik adamla anlaşmaya vardı.

Serkan Yurtaçan yönetimindeki Bartınspor Yönetim Kurulu, son olarak Şanlıurfaspor’u çalıştıran genç teknik adam Çağlar Ayan ile anlaştı.

Kırmızı siyahlı yönetim, boşluğu çabuk doldururken takımı emanet ettiği Çağlar Ayan ile anlaşmayla ilgili açıklamada bulunurken “Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Gürkan Elçi ile yollarını ayıran temsilcimiz aradan geçen zaman zarfında hatrı sayılır isimlerle görüşme gerçekleştirdi ve istişareler sonucunda genç teknik adam Çağlar Ayan ile anlaşmaya varıldı. Kariyerinde BAL Ligi'nde Ortaca Belediyespor, Anadolu Üniversitesi çalıştıran Çağlar Hoca bu sezon 1. Lig Ekibi Şanlıurfaspor'da teknik heyette yardımcı hoca olarak yer aldı. Çağlar hocaya hoşgeldin diyor görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.  

Deneyimli teknik adam Çağlar Ayan daha önce de Belediye Derince Spor, Tokat Belediye Plevne Spor ve Malatya Arguvan Spor Kulübü’nü çalıştırmıştı.

 

Bartınspor’un geçtiğimiz Cumartesi günü Devrek Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında alınan 4-1’lik mağlubiyet teknik heyetle olan iplerin kopmasına neden oldu. Hazırlık maçında kendi sahası ve seyircisi önünde Zonguldak Süper Amatör Küme ekiplerinden Devrek Belediyespor’u ağırlayan Bartınspor, ilk yarıda yediği 3 gole karşılık veremedi.

Maçtaki tek golü penaltı atışından bulan Bartınspor’da oyuncuların isteksiz, agresif futboldan uzak ve saha içinde yaşadıkları kopukluklar dikkat çekerken bu durum tribünlerden maçı takip edenlerin de tepkilerine neden oldu.

Bartınspor Yönetiminden yapılan açıklama ile teknik heyetle yolların ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada, “Teknik ekibimiz ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu zamana kadar göstermiş oldukları çalışma için teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz.” denildi.

Bartınspor Yönetimi’nin Boğaz Tesislerinde yaptıkları görüşmenin ardından teknik heyet tesislerden ayrılırken kırmızı-siyahlı futbolcular ise önceden planlandığı gibi tesislerde idmana çıktı.