Anlaşılmayan konu, çözülemeyen soru kalmayacak!

Sınav Kurs'un seçkin kadrosu, güçlü yayınları, ileri sistemi, Türkiye geneli 54 adet sınavlı deneme kulübü, ÜçDörtBeş ALL STAR'ın Fenomen Hocaları ve Kitap Setleri ile öğrencilerin anlamadığı konu, çözemediği soru kalmayacak. Kurum bu kapsamda Kazandıran İleri Sistem ile YKS Deneme Kulübü'ne Türkiye'ni en fazla takipçiye sahip fenomen öğretmenlerini de dahil etti. ÜçDörtBeş ALL STAR kadrosuyla eğitim kadrosunu güçlendiren kurum, Seçkin 11 markadan oluşan Türkiye geneli 54 adet deneme sınavı, SINAV Yayınları + ÜçDörtBeş yayınlarından oluşan 77 adet 4 takım yayın seti, ÜçDörtBeş All Star'ın fenomen hocalarından her seviyeye uygun dersler, Solvexamy ile 7/24 soru çözümü, Livexamy ile canlı dersler, Deneme sonuçlarına göre takip, kişiye özel kitap, Kişiliğine göre çalışma planı ve koçluk modeli ile rehberlik ile sınav süreçlerine güçlü bir şekilde hazırlanacak.

Anlaşılmayan konu, çözülemeyen soru kalmayacak!

 

Muhammet Civan

 

Bartın’da Kırtepe Mahallesi İskele Caddesi’nde eğitim sürecini başarı ile sürdüren Sınav Kurs, son düzenleme ile birlikte rakiplerinin uzak ara önüne geçecek.

5-6-7-8-9-10-11-12’inci sınıflar ve mezunlara yönelik kurs faaliyetlerini sürdüren kurum, YKS, AYT, TYT sınavlarının yanı sıra LGS sınavlarındaki başarılarını da sürdürüyor.

Sınav Kurs Merkezlerinde, LGS, YKS, AYT, TYT’ye tam anlamı ile hazırlayacak nitelikte programlar uygulanırken, eğitim kadrosu da gelişen sisteme göre uyarlanıp sürekli güncelleniyor.

Seçkin 11 markadan Türkiye geneli 54 deneme sınavı 

Öğrenciler Deneme Kulübü sayesinde Türkiye geneli toplam 54 deneme sınavı ile sınava hazırlık sürecini kapsamlı bir şekilde değerlendirecek ve akademik gelişimini verimli bir şekilde takip edebilecek. YKS Deneme Kulübü paketinden yararlanacak olan öğrenciler Türkiye geneli toplam 54 deneme sınavı ile sınav performansını daha iyi değerlendirebilecek ve gelişimlerini sürekli olarak gözlemleyebilecek. Seçkin 11 Markadan oluşan Türkiye Geneli Deneme Sınavları belirli bir sınav takvimi çerçevesinde ve belirli periyotlarda uygulanacak, ayrıntılı sınav sonuç karnesi sayesinde eksik kazanımlar tespit edilecek, Myexamy Dijital Platformunda yüklü olan Deneme çözüm videoları ile çözülememiş soru kalmayacak.

Sınav + ÜçDörtBeş’ten 4 Takım Yayın Seti

Sınav ve ÜçDörtBeş All Star Yayın Paketi ile YKS sınavı hazırlık sürecinde öğrenciler, 77 adet kitap içeren 4 takım yayın seti sayesinde ek bir kaynağa ihtiyaç duymadan kapsamlı bir hazırlık yapabilecekler. Kurslarda sağlanan yüz yüze öğretim, etüt, soru çözüm dışındaki tüm haklardan faydalanarak, YKS sınav hazırlığını destekleyen çeşitli hizmetlere erişim sağlayabilecekler.

Üçdörtbeş All Star fenomen hocalardan her seviye dersler

All Star Paketi ile öğrenciler, ders çalışma sürecinde 40 fenomen hoca tarafından hazırlanan 30 bini aşkın video özel derslerle konuları derinlemesine dinleyebilecek,  konulardaki eksiklerini kapatacak ve böylece konu eksiği kalmayacak. Öğrenciler canlı video derslerle, konular üzerinde tam hakimiyet sağlayarak konu eksikliğini ortadan kaldırabilecek. Öğrenciler ÜçDörtBeş All Star soru bankaları içindeki QR kodlar sayesinde, yanlış çözümledikleri soruların doğru çözümlerini hızlı bir şekilde görebilecekler. ÜçDörtBeş All Star’ın   soru kısmında olan bu özellik sayesinde hatalarını öğrenip düzeltebilecekler.

Solvexamy 7/24 soru çözümü ve Livexamy canlı dersler

Öğrenciler YKS Deneme Kulübü Paketi kapsamında, Sınav Eğitim Kurumları Yapay Zekâ Tabanlı Sürekli Eğitim Platformu Myexamy’nin tüm avantajlarından yararlanacaklar. Livexamy ile etkileşimli canlı dersler sayesinde, öğrencilerimiz herhangi bir dersi veya konuyu öğrenmek ya da pekiştirmek istediklerinde, online canlı derslere katılabilecekler ayrıca kayıtlı videoları izleyebilecekler. Solvexamy hizmetiyle, kaynak fark etmeksizin öğrenci tarafından çözülemeyen tüm sorular, 7/24 günün her saatinde yetkin öğretmenler tarafından kısa süre içerisinde ayrıntılı bir şekilde çözülebilecek. Öğrenciler Solvexamy ile yapamadıkları tüm soruların doğru cevaplarına soru çözüm videoları aracılığıyla ulaşacaklar, Livexamy interaktif canlı derslerle de eksik konularını kapatacaklar.

Deneme Sonuçlarına Göre Takip ve Kişiye Özel Kitap Deneme sonuçlarına göre yapılan takip ile öğrencilerin gelişim süreçleri rehber öğretmenler kontrolünde detaylı bir şekilde incelenecek ve eksik konuları belirlenir, öğrencilerimize gerekli yönlendirmeler yapılarak sınav başarılarının artması sağlanacak.

Öğrencilerin denemelerde yanlış yaptığı konuları pekiştirmeleri adına eksik kazanımlarına yönelik her öğrenciye ayrı kişiye özel kitaplar hazırlanarak, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu konularda derinlemesine çalışma yapması sağlanıyor.

Kişiye özgü çalışma planı ve koçluk modeli rehberlik

YKS Deneme Kulübü'ne katılan öğrenciler, kişilik özelliklerine uygun özel bir çalışma planı ve Koçluk Modeli Rehberlik hizmeti alacak.  Big Five Kişilik Envanterine göre öğrenci doğuştan gelen(mizaç) ve sonradan kazanılan(karakter) özellikleri tespit edilip kişiliğe uygun çalışma ve öğrenme yöntemi belirlenecek. Big Five ile kişilik özellikleri ve THE SELF ID ile hedefi belirlenen öğrencilerin akademik ve kariyer gelişimleri bire bir  Rehber Öğretmenlerin yanında Yapay Zeka Destekli Koçluk Modeli ile takip edilecek. Öğrenciler Rehber öğretmenlerin düzenli takibi altında olacak ve bu profesyonel destek sayesinde YKS sınavına hazırlık sürecinde daha etkili bir ilerleme sağlayacak.  Öğrenciler denemeler sırasında elde ettikleri sonuçlara göre takip edilecek ve YKS sınav hazırlığını en üst seviyeye çıkarabilecekler. Sonuç olarak YKS Deneme Kulübü ile öğrencilerimizin anlamadıkları konu, çözemedikleri soru kalmayacak.

Mezunlara YKS Puanına göre yüzde 100’e varan burs verilecek.

YKS Türkiye Birincisine 1 Milyon TL ödül verilecek.