Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yollarda!

Programlar dahilinde çalışmalar sezon boyunca devam edecek

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü köylerde çalışmalara devam ediyor. Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) dahilinde de daha güvenli ve konforlu bir ulaşım için ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

Bartın'a bağlı köylerde İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Bir taraftan yatırım ve çalışma programı dahilinde bakım onarım yapılırken içme suyu ve yolu bulunmayan veya yetersiz olan köy ve bağlılarının, yeterli ve sağlıklı içme suyuna kavuşturulması ve köy yollarının standardının yükseltilmesi, küçük ölçekli sulama altyapısının geliştirilmesi ve atık su hizmetleri geliştirilmesi ile köylerde hayat kalitesinin artırılması, ekonomik ve sosyal gelişmenin sağlanması amacıyla yürütülen Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) ile de yaklaşan kış sezonu öncesinde eksiklikler gideriliyor.

Bartın İl Özel İdaresi'nce Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne ilişkin çalışmalar paylaşılırken “Köylerimize ulaşımı daha da rahatlatmak amacıyla 2024 yılı Özel İdare Programı kapsamında görev ve sorumluluk alnımızdaki çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor.

2024 yılı KÖYDES Programı kapsamında Ulus ilçesi İğneciler köyü sıcak asfalt çalışması İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

2024 yılı KÖYDES Programı kapsamında Merkez İlçe Darıören köyü sıcak asfalt çalışması İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

2024 yılı KÖYDES Programı kapsamında Bartın Merkez İlçe Bayıryüzü köyünde kilit parke yol çalışması tamamlanarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuştur.

2024 yılı KÖYDES Programı dahilinde Ulus ilçesi Yeniköy köyü ve Merkez ilçe Yeniköy köyü sıcak asfalt çalışmaları İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tamamlanmıştır.

KÖYDES Programı kapsamında Bartın İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce Arıt İmamlar Köyü sıcak asfalt serim işi tamamlanmıştır.

Bartın İl Özel İdaresi görev ve sorumluluk alnındaki Merkez İlçe köylerinde ve İlçelerimize bağlı köylerimizde 2024 yılı Özel İdare Programı ve 2024 yılı KÖYDES programı dahilinde köylerimizde yol bakım, yol genişletme ve yenileme çalışmaları Yol ve Ulaşım Hizmetleri tarafından yapılmaya devam ediliyor. Trafik ve can güvenliği açısından büyük önem arz eden bu çalışmalar, programlar dahilinde sezon boyunca devam edecektir.” denildi.

Bakmadan Geçme