Yılların sorunu çözüldü!

Hürriyet Mahallesi, eczanesine kavuştu

Erkan Hızoğlu

Bartın'da binlerce kişinin yaşadığı ve kent merkezinin en büyük mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi için Muhtar Soner Bakırtaş, bir müjde vererek uzun yıllardır bekledikleri eczanenin hizmete girdiğini söyledi.

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Soner Bakırtaş, TOKİ Konutlarının bulunduğu mahallenin 17 yıllık özlemin sona erdiğini müjdeledi.

Egemen Eczanesi'nin TOKİ Alışveriş Merkezi'nde ikinci katta hizmete girdiğini belirten Hürriyet Mahallesi Muhtarı Bakırtaş, “TOKİ Hürriyet mahallemizde 17 yıllık özlem nihayet sona erdi. Egemen Eczanesi, TOKİ alışveriş Merkezi'nde ikinci katta hizmete girdi. Bartın'ın en kalabalık yerleşim alanların biri olan TOKİ konutlarımızın da bulunduğu Hürriyet Mahallesi sakinlerini ve çevre köylerimizi sevindiren bu hizmet için çok mutluyuz ve bu sorunu çözmek bize nasip olduğu için gururluyuz. Eczanemizin mahallemize ve çevre köylerimize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

TOKİ Konutlarının bulunduğu ve binlerce kişinin yaşadığı Hürriyet Mahallesi sakinleri ve çevre köylerde yaşayan vatandaşlar, eczanenin açılmasıyla birlikte ilaç ve sağlık ürünlerine artık daha kolay ulaşabiliyor.

Bakmadan Geçme