Yıldırım'a Galla Pazarında büyük ilgi

AK Parti Bartın Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, ziyaretlerini sürdürdü. Çeşitli ziyaret ve açılışlara katılan Yıldırım, Pazaryerinde satış yapan kadınlarla da sohbet etti.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım, ilk olarak Halk Eğitim Merkezi Salonunda Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen konferansa katıldı. Konferansa Yıldırım'ın yanı sıra İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Kıranoğlu, Başkan Yardımcıları, Fatih Önder, Mücahit Demir, Esra Çetin, Meryem Dervişoğlu, Yönetim kurulu üyeleri Burak Bebek, ve Bülent Karataş yer aldı.

Emekliler Derneği kongresi

Ak Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım daha sonra Türkiye Emekliler Derneği kongresine katıldı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz ve teşkilat mensuplarının katıldığı kongre derneğe üye emeklilerle sohbet ettiler.

Zulme karşı basın açıklaması

Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım daha sonra Arap camii önünde İsrail'in Filistinli vatandaşlar öldürmesine tepki göstermek için düzenlenen basın açıklamasına katıldı.

Pazaryerinde büyük ilgi

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Murat Yıldırım işyeri açılışına katıldıktan sonra Kapalı Pazaryerine geçerek, burada vatandaşlarla sohbet etti. Bahçelerinde yetiştirdikleri ürünleri pazarda satışa sunan kadınlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Yıldırım, büyük ilgi gördü. Büyüklerine olan saygısını her ortamda belli eden Murat Yıldırım'a pazaryerinde satış yapan kadınlar siyasi yaşamında başarılar dilerken, kendilerine destek sözü verdiler.

Bakmadan Geçme