YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI 15 EYLÜL – 15 EKİM 2017 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Halk oyunları kursları başlıyor

Haber merkezi

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, yeni dönem kurs kayıtları 15 Eylül – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yaz döneminde de çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, 5 kategoride 145 dansçı ile birçok festivale katılarak, Bartın'ı ve Bartın Belediyesini başarıyla temsil etti. 2017-2018 Sezonunda Halk Dansları Topluluğuna katılmak isteyen istekliler, 15 Eylül – 15 Ekim 2017 tarihleri arasında Turgut Işık Caddesi Numara 12'de bulunan Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuru yapabilirler.

Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Antrenör-Hoca Orhan Doğan nezaretinde, Büyükler, Gençler, Minikler, Altın Kızlar (Hobi Sanat Grubu) ve yeni katılan oyuncularla birlikte, 2017-2018 sezonunda, Bartın Yöresi Kız ve Erkek Oyunları, Artvin, Azeri, Davul Show, Van Yöresi, Potpori, Roman Dansı ve Ankara Yöresine ait halk oyunlarını öğrenerek, sahneleyecekler.

Bakmadan Geçme