Vali Arslan'dan huzurevine ziyaret

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü' dolayısıyla 75. Yıl Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla birebir görüşmeler yaparak kentin sorunlarına ve vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam eden Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 7'den 70'e herkesle gönül köprüsü kuruyor.

Önemli günlerde anlamlı ziyaretler gerçekleştiren Vali Arslan, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla 75. Yıl Huzurevine gerçekleştirdiği ziyarette büyüklerimizle sohbet ederek tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutladı.

Ziyaretinde yaşlılara yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temennisinde bulunan Vali Arslan, her zaman yanlarında olacaklarına dikkat çekerken “Bizlere daima şefkatli bir sığınak ve dua kaynağımız olan değerli büyüklerimizle sohbet ettik. Tüm büyüklerimizin Dünya Yaşlılar Gününü kutlayarak yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar temennisinde bulunduk. Onların hayat hikayeleri, bizlere güç ve ilham kaynağıdır. Baş tacı büyüklerimizin her zaman yanlarındayız.” dedi. (Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme