Vali Arslan, çekim setini ziyaret etti

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın'da çekimleri yapılan Meksika Survıvor'u 'La İsla' isimli yarışma programının çekim setini ziyaret etti. Yönetmeni Arif Çabuk, çekimleri ve yarışmayı kısa bir süre izleyen Vali Arslan'a bilgi verirken yarışma çekimlerinin Bartın ve Zonguldak'tan sonra Ata Demirer'in yaşadığı Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde devam edeceğini söyledi.

Meksika'da bir televizyon kanalında yayınlanacak olan ve Meksika'nın Survivor'ı olarak ifade edilen "La İsla" yarışmasının Bartın'daki çekimleri, sona erdi.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğinde Acun Medya tarafından çekimleri yürütülen yarışmanın 2. sezonun 6. ve 7. bölümleri çekimleri Bartın'da gerçekleştirildi.

İlk sezonu başarıyla tamamlanan ve yeni sezonun 6. ve 7. bölümleri çekilen yarışma programında yapımcı, yönetmen gibi teknik ekibin yanı sıra öncü, keşif, kurulum, çekim ve toplayıcı ekipler ve yarışmacılarla birlikte toplamda 250 kişilik dev bir kadro görev aldı.

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Büyükkızılkum Plajında çekimlerinin son gününde Meksika Survıvor'u “La Isla Desafio” programının setini ziyaret etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Özlem Koçak'ın da kendisine eşlik ettiği ziyarette proje kapsamında Meksika'dan ve Türkiye'nin farklı illerinden gelen çalışanları ile sohbet eden Vali Arslan, yarışmaların yapıldığı parkuru da gezerek gördü.

Yarışma hakkında Vali Arslan'a bilgi veren Yönetmen Arif Çabuk, Bartın ve Zonguldak'tan sonra çekimlerin Çanakkale'de devam edeceğini söyledi.

Acun Medya ekibine teşekkür etti

Ziyarette prodüksiyon ekibiyle birlikte çekim alanını gezerek yarışmaları izleyen ve çekimler ile bölgemizde gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeler hakkında detaylı bilgi alan Vali Arslan, “La Isla Desafio” programının milyonlarca izleyici tarafından takip edildiğini, bu sayede hem ilimizin hem ülkemizin doğal güzelliklerini yurt dışında tanıtma fırsatı bulup turizme büyük bir katkı sağlayacağını ifade ederek, Acun Medya ekibine teşekkür etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Arslan, yaptığı açıklamada, “Meksika yayınlanacak ‘La Isla' programının çekimleri ilimizde gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 1 haftadır, 200 kişiyi aşkın ekipler arkadaşlarımız çekimlerini yapıyorlar. Bu çekimlerin Bartın'da yapılması bizim için çok anlamlı. hem ilimizde hem de yurt dışında, bölgemizi ve ülkemize tanıtacaktır. Hem ülke hem de bölge turizmine katkı sunacağı kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme