Tunç'tan Şehit Nurcan Karakaya ve Bedirhan bebek için taziye mesajı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Hakkari Yüksekova'da eşi Astsubay Serkan Karakaya'yı ziyaretten dönerken PKK'lı teröristlerin uzaktan kumanda ile aracı patlatması sonucunda gerçekleşen alçak saldırı sonucu 11 aylık Bedirhan bebeği ile şehit olan Nurcan Karakaya ve Bedirhan bebek için bir taziye mesajı yayımladı.

Milletvekili Tunç, mesajında “Hakkari Yüksekova'da astsubay olan eşini ziyaretten dönerken PKK'lı teröristlerin uzaktan kumanda ile aracı patlatması sonucunda gerçekleşen alçak saldırı sonucu 11 aylık Bedirhan bebeği ile şehit olan askerimizin eşi Nurcan Karakaya'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Astsubayımız Serkan Karakaya'ya, şehitlerimizin yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Kadın ve çocuk katili alçaklara destek çıkanları, sempati duyanları da şiddetle kınıyor, terörü lanetliyorum. Milletçe birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirerek bu hainlerden devlet olarak hesap sormaya devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Terörle mücadeledeki kararlılığımızdan zerre kadar taviz vermeyeceğiz” dedi.

PKK'yı lanetleyemiyorsanız bu suçun ortağısınız”

Tunç mesajında ayrıca, “Meclis'te her kürsüye çıkışlarında kadın hakkı, çocuk hakkından bahseden HDP'liler, kadın ve çocuk katili PKK'yı lanetleyemiyorsanız, bu suçun ortağısınız, size barajı aştıran, bildirilerinize ortak imza atanlar utansın (varsa utanma duyguları)” şeklinde ifadede bulundu.

Bakmadan Geçme