Sargın'dan çözüm süreci eleştirisi

İYİ Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Av. Semih Sargın, çözüm sürecine dair sert açıklamalarda bulundu. Sargın, Dem Parti heyetinin, terör örgütü PKK'nın dağ kadrosuna yönelik yazılan sözde mektubun ekranlarda okunmasını eleştirerek, bu tür açıklamaların Türk halkı nezdinde hiçbir kıymeti olmadığını ifade etti.

İYİ Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Semih Sargın açıklamasında, "Sözde Cumhur İttifakı denilen hain oluşumun bu şer söylemlerini ve hep bir ağızdan sahte barış sloganları atmasını hiçbir şekilde samimi bulmadığımızı kamuoyuna ifade etmek istiyoruz" dedi.

Ayrıca, Dem Parti heyetinin açıklamalarına da dikkat çeken Sargın, "Bebek katilinin hiçbir şekilde iradesinin olmadığını ve terörün bitirilmesinin tek gayesinin dağ kadrosunun inisiyatifinde olduğunu deklare eder nitelikte olduğunu görmüş olduk" şeklinde konuştu.

Sargın, terör örgütleriyle Türk devletinin hiçbir zaman masaya oturmadığını ve oturmayacağını vurgulayarak, "Şunu herkes bilsin ki terör örgütleri ile Türk devletleri masaya veya müzakereye hiçbir zaman oturmamıştır ve oturmayacaktır" dedi.

Şehitlerimizin kanlarının kurumadan ve ailelerinin helalliklerini almadan hiçbir siyasi iradenin bu tür bir girişimde bulunamayacağını belirten Sargın, "İYİ Parti olarak yemin olsun ki kurulan bu hain şer masasını yıkacağımıza söz veriyoruz" diyerek açıklamasını tamamladı.

“Bu hain şer masasını yıkacağımıza söz veriyoruz”

Sargın açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Yeniden başlayan çözüm süreci kapsamında Dem Parti heyetinin terörist başı bebek katili Abdullah Öcalan denen caninin PKK'nın dağ kadrosuna ithafen yazdığı sözde mektubun ekranlarda okunmasının Türk halkı nezdinde hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur ve olamaz.

Sözde Cumhur ittifakı denilen hain oluşumun bu şer söylemlerini ve hep bir ağızdan sahte barış sloganları atmasını hiçbir şekilde samimi bulmadığımızı kamuoyunu ifade etmek istiyoruz.

Hain Dem heyetinin açıklamasına bakıldığında, bebek katilinin hiçbir şekilde iradesinin olmadığını, terörün bitirilmesinin tek gayesinin dağ kadrosunun insifiyatinde olduğunu deklare eder nitelikte olduğunu görmüş olduk.

Şunu herkes bilsin ki terör örgütleri ile Türk devletleri masaya veya müzakereye hiçbir zaman oturmamıştır ve oturmayacaktır.

Son olarak şehitlerimizin kanları kurumadan ve ailelerinin helalliklerini almadan hiçbir siyasi irade böyle bir girişimde bulunamayacaktır.

İYİ Parti olarak yemin olsun ki kurulan bu hain şer masasını yıkacağımıza söz veriyoruz.!”

Haber: Haluk Türkoğlu

Bakmadan Geçme