Off Road heyecanı, Arıt'ta zirve yapacak!

Bartın'ın Merkez ilçesine bağlı Arıt Köyü Off Road heyecanına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 1-2-4 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 'Arıt Yayla ve Off Road Şenlikleri', yarışlar, müzik şenliği ve doğa yürüyüşleriyle de nefesleri kesecek.

Yarışlar, müzik şenliği, doğa yürüyüşü…

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın'ın Arıt Köyü, 2-3-4 Ağustos'ta Batı Karadeniz'in en büyük doğa organizasyonuna ev sahipliği yapacak.

Bartın Dernekleri Federasyonu'nun (BARFED) tam destek verdiği etkinlikte; 3 gün boyunca gece kamping, gece ateşleri, adrenalin zirve yaptığı yarışlar, müzik şenliği ve doğa yürüyüşü de gerçekleştirilecek.

Yarışlarda özel dizayn edilmiş araçlar zorlu parkurlarda yarış severlere heyecanlı dakikalar yaşatacak. Off-Road pilotları, pist alanında çamur, rampa, çukur ve virajlı yollarda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele edecek.

Adrenalin ve doğa tutkunlarının buluşmasına büyük olanak sağlayacak şenlikler, ulusal ve uluslararası arenada da ses getirecek.

“Çadırını kapan gelsin”

Spora ve sporcuya da her zaman destek veren BARFED Başkanı Sabri Avcı, Bartın'ın adını bir kez daha ulusal çapta duyuracak olan etkinliğe “çadırını kapan gelsin” diyerek herkesi davet ederek “Bartın, Arıt Yayla ve Off Road şenlikleri görülmeye değer. Batı Karadeniz'in en büyük doğa organizasyonu. Gece kamping, gece ateşleri, adrenalin zirve yaptığı yarışlar, müzik şenliği ve doğa da yürüyüş hepsi bir arada. Organizasyonu düzenleyen kahraman arkadaşımız BARFED Üyesi Arıt Derneğimizin Başkanı Sevgili Ali Kalaycı'dır. Çok büyük uğraş ve maddi kaynak gerektiren şenlik önümüzdeki yıllarda ulusal ve uluslararası arenada ses getirecektir. On binlerce insanın katıldığı şenliği görmek için İstanbul'dan 400 kilometre, Ankara'dan 230 kilometre yol gelmek yeterlidir. Çadırını kapan gelsin. BARFED Bartın Dernekleri Federasyonu şenliğe tam destek vermektedir. Federasyon yönetimi ve dernek başkanlarımız etkinliğin ev sahibidir. Bartın turizmine ve tanıtımına büyük katkı verecek olan şenlik için emeği geçenleri şimdiden kutluyorum. Başarılar dilerim.” dedi.

Bakmadan Geçme