Kumluca'ya 250 konutluk TOKİ Projesi yapılacak

Geçtiğimiz günlerde beldede yapılacak TOKİ konutları için ön talep başvurularının başlayacağını duyuran Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, 250 konut için beldeye ikamet alım sürecinin 15 Aralık 2024 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

İkamet alım süreci 15 Aralık'ta sona erecek!

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla TOKİ ön talep başvuru sürecinin 1 Kasım 2024 tarihinde başlayacağını, bu tarihe kadar ikametlerini Kumluca'ya aldırmayanların başvurularının geçersiz sayılacağını duyurmuştu.

Bu paylaşımın ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı ve Bartın'daki AK Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret eden Bozkurt, beldeye yapılacak TOKİ Projesi hakkında da görüşme yaptıklarını söyledi.

Bakanlıkta yapılan görüşmede 250 konut için projede karar kılındığını belirtirken başvuruda bulunmak isteyenlerin 15 Aralık'a kadar Kumluca'ya almaları gerektiğini kaydeden Belediye Başkanı Bozkurt, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz ve İl Başkanımız Yaşar Arslan ile ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret neticesinde beldemizde 250 konutluk TOKİ projesinde karar kıldık. İkametgah alım süresini 15 Aralık 2024 tarihine kadar uzatma kararı aldık. Beldemizde yapılacak TOKİ projesine başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımızın ikametgahlarını Kumluca belde sınırlarına almaları gerekmektedir.” dedi.

Bakmadan Geçme