Kalaycı, Ankara temaslarını değerlendirdi

Ankara'da gerçekleştirdiği önemli temasların ardından bir değerlendirmede bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, 'Özel İdaremizde var olan kaynaklar dışında ekstra kaynaklar üretmeye çalışıyoruz. Bütün bu çalışmaları yapabilmek için Ankara'da temaslarda bulunuyoruz. Çok şükür bu çalışmalarımızda Bakanlarımız talep ettiğimiz her konuda bizlere büyük destek veriyor. Bartın'ımız her zaman daha fazlasını hak ediyor ve biz de bunun için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.' dedi.

“Daha çok çalışmaya devam edeceğiz”

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve AK Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte geçtiğimiz günlerde Ankara'da önemli bir dizi temaslarda bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret eden Bartın'da yürütülen projeler hakkında görüşen İl Genel Meclisi Başkanı Kalaycı, Ankara'daki bu temaslarını değerlendirdi.

Göreve başladığı ilk andan itibaren Bartın'a değer katmak, yaşam şartlarını daha da iyileştirmek için İl Genel Meclisi olarak zaman kavramı gözetmeksizin çalıştıklarını belirten Kalaycı, Bartın İl Özel İdaresi için ilave kaynaklar üretmeye çalıştıklarının altını çizdi.

“Ekstra kaynaklar üretmeye çalışıyoruz”

Bakanlıklardan talep ettikleri her konuda büyük destek aldıklarını kaydeden Kalaycı, Bartın için daha çok çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Değerli Hemşehrilerimiz, göreve başladığımız ilk andan itibaren Bartın'ımıza değer katmak, yaşam şartlarını daha da iyileştirmek için İl Genel Meclisi olarak zaman kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Özel İdaremizde var olan kaynaklar dışında ekstra kaynaklar üretmeye çalışıyoruz. Bütün bu çalışmaları yapabilmek için Ankara'da temaslarda bulunuyoruz. Çok şükür bu çalışmalarımızda Bakanlarımız talep ettiğimiz her konuda bizlere büyük destek veriyor.

İl Özel İdaremizin bütçesi dışında Bakanlıklarımızda yaptığımız görüşmelerle ek kaynaklar yaratıyoruz. Bartın'ımıza daha fazla yatırım yapabilmek için neredeyse bütün taleplerimize olumlu yaklaşan ve büyük destek olan başta Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'a, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya'ya, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar'a, bizim bu görüşmelerimizde köprü olan AK Parti Bartın İl Başkanımız Sayın Yaşar Arslan'a ve her zaman yanımızda olan, Bakanlıklardaki bütün taleplerimizin takibini yaparak bize güç veren AK Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Yusuf Ziya Aldatmaz'a şükranlarımı sunuyorum. Bartın'ımız her zaman daha fazlasını hak ediyor ve biz de bunun için daha çok çalışmaya devam edeceğiz.”

Bakmadan Geçme