İş dünyasının güncel sorunları ve beklentileri görüşüldü
Bartın Defterdarı Ahmet Demirdağ ve beraberindeki heyet Bartın Genç İş İnsanları Derneği (Bartın GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette iş dünyasının güncel sorunları ve beklentileri değerlendirildi.
Bartın Defterdarı Ahmet Demirdağ beraberindeki heyetle birlikte Bartın Genç İş İnsanları Derneği (Bartın GİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette GİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğukan Özardıç, Genel Sekreter Erge Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Faik Alper Kanbur, Alkım Tan ve Egemen Kemik de yer aldı.
Dernek binasında gerçekleşen ziyarette, Bartın'daki ekonomik gelişmeler, iş dünyasının karşılaştığı mali bilgiler ve yerel bölgeler ile fikir alışverişinde bulunuldu.
Bartın GİAD Başkanı Hüseyin Alp Akın ve yönetim kurulu üyeleri, iş dünyasının güncel sorunları ve beklentilerini Defterdar Demirdağ ile paylaşarak çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Bartın Defterdarı Demirdağ ise iş insanlarına yönelik güncel vergi düzenlemeleri ve finansal destek hakkında bilgi vererek, kamu ile özel sektör arasındaki iş birliğinin önemine değindi.
Ziyaretin sonunda, karşılıklı iyi niyetin ile iş birliğine katkı sunacak ortak projelerde iş birliği yapılabileceği belirtilirken Bartın GİAD yönetimi, nazik ziyaretlerinden dolayı Defterdar Ahmet Demirdağ'a teşekkür ederek, Bartın'ın ekonomik kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Haber: Muhammet Civan