Gölbucaklı, Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığı'na Yeniden Seçildi

Memleket Partisi Bartın İl Kongresi, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi. Kongrede, Hacı Gölbucaklı, Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığı görevine yeniden seçildi.

2023 Genel seçimlerinde milletvekili adaylığı için Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığı görevinden istifa eden Hacı Gölbucaklı, hafta sonu yapılan kongrede yeniden il başkanı olarak seçildi. Tek liste olarak girdiği seçimde, tüm delegelerin oylarını alarak İl Başkanlığı görevini bir kez daha üstlendi.

TBMM'de Akan Kanın Hesabı Sandıkta Sorulacak

Kongrede bir konuşma yapan Gölbucaklı, iktidar ve ana muhalefet partilerine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ekonominin çöktüğünü, emekli, işçi ve memurların maaşlarla enflasyona karşı ezildiğini belirten Gölbucaklı, eğitim ve sağlık sistemlerinde yaşanan sorunlara da dikkat çekti. Ayrıca, TBMM'de akan kanın bir gün sandıkta hesabının sorulacağını ifade etti.

Tarım ve Hayvancılığın Durumu

Gölbucaklı, ülkemizde tarım ve hayvancılığın sistemli olarak bitirildiğini, böl, parçala, yönet taktiğinin uygulandığını dile getirdi. İktidar ve muhalefetin tükenmiş olduğunu vurgulayan Gölbucaklı, Memleket Partisi'nin gelecekte iktidar olacağına inandığını belirtti.

“Memleket Partisi Mutlaka İktidar Olacaktır”

Konuşmasının sonunda, Memleket Partisi ve Genel Başkanı Muharrem İnce'ye yapılan komploların halk tarafından bilindiğini söyleyen Gölbucaklı, "Gelecek seçimlerde Memleket Partisi mutlaka iktidar olacaktır. Çünkü bu iktidar ve muhalefet artık bitmiş ve tükenmiştir" ifadelerini kullandı.

Hacı Gölbucaklı'nın yeniden İl Başkanlığı görevine getirilmesiyle Memleket Partisi Bartın teşkilatında yeni bir döneme girilmiş oldu.

Bakmadan Geçme