Eski başkan ve yöneticiler, Bartınspor için toplandı

Bartınspor'un eski başkan ve yöneticileri hem geçmişte emeği geçen Bartınsporlu başkan ve yöneticileri anmak hem de Bartınspor'a destek olmak için bir araya geldiler.

Birlik ve beraberlik mesajı verdiler!

Erkan Hızoğlu

Bartınspor'da geçmişte başkanlık ve yöneticilik görevi yapan eski başkan ve yöneticiler Bartınspor için bir kez daha bir araya geldi.

Düzenlenen buluşmaya Bartınspor'un eski başkanlarından Enes Eser, Mehmet Bulut ve eski yöneticilerden Murat Karaman ve Mustafa Ahmet Oktay da katılırken Bartınspor'a emeği geçen başkan ve yöneticiler anıldı.

Kemal Camcı, Nurettin Bayrak, Asım Çiftçi ve Halil Onbaşı başta olmak üzere Bartınspor'a emeği geçen tüm başkan ve yöneticilerin anıldığı programda Bartınspor'a destek mesajları verildi.

Eser: “Sonuna kadar arkasındayız”

Bartınspor'un eski başkanlarından Enes Eser, her zaman Bartınspor'un yanında olduklarını belirterek “Türk sporu adına Türk futboluna hizmet eden geçmişte de rahmetli olmuş tüm önemli değerleri rahmetle anıyoruz. Şehrimizde bir önceki hafta ligimiz başladı. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Protokolde çok güzel bir birliktelik gördüm. Ben de bundan ciddi anlamda heyecanlandım. Başta Bakanımıza ve değerli desteklerinden dolayı milletvekillerimize, Valimiz Nurtaç Arslan'a, Belediye Başkanımız Rıza Yalçınkaya ve bütün mülki amirlere saygılarımı sunuyor, teşekkürlerimizi iletiyorum. Biz de bunun bir yansıması olarak bu camiaya sahip çıkacağımızı, mevcut yönetime, takıma maddi manevi nasıl katkı yapacağımızı düşünmek adına, onların arkasında olduğumuzu ve yanlarında olduğumuzu ifade etmek adına eski başkanlarımızla beraber, eski oyuncularımızla kaptanlarımızla beraber böyle bir etkinlik yapmak istedik. Allah inşallah yardımcıları olsun, sonu şampiyonluk olsun. Gayemiz şu. Geçmişimize sahip çıkarsak, camiaya hizmet etmiş insanlara dokunuşlar yaparsak onların gönüllerini alırsak gelecekte daha başarılı oluruz. Biz bunun öncülüğünü yapmak istedik. Bu kişileri de onure etmek istedik. Kulübümüzün, camiamızın ve yönetim kurulumuzun sonuna kadar arkasındayız.” dedi.

Bulut: “Birlikten kuvvet doğar”

Bartınspor'un eski başkanlarından Mehmet Bulut da birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiği konuşmasında “Bu buluşmada 1935 yılı tarihi itibariyle günümüze kadar hizmet veren ebediyete varan Kemal, Nurettin başkanlarımız ve hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz. Sağlık ve sıhhat içerisinde hayatlarına devam edenlere sağlıklı ömürler diliyoruz. ‘Birlikten kuvvet doğar' diyoruz. Geçmiş yıllarda yapmış olduğumuz başkanlık dönemimizde bu şehrin hak ettiği değerlere emek verenleri unutmamakla beraber bu şehrin hak ettiği değere ulaşmak tek dileğimizdir.” ifadelerini kullandı.

Karaman: “Bartınspor'umuz iyi de bir başlangıç yaptı”

Bartınspor'un eski yöneticilerinden ve oyuncularından Murat Karaman da her zaman Bartınspor'a katkı vermeye hazır olduklarına vurgu yaparak “Gerçekten bunlara ihtiyacımız var. Birlik ve beraberlik her zaman güzel. Burada eski yöneticimiz Kemal başkanımızı yad ediyoruz. Onunla birlikte çok emeği olan kaybettiğimiz değerli Bartınsporlu büyüklerimiz var. Hepsini güzel hatıralarla anıyoruz. Çok emekleri var onlara çok teşekkür ediyoruz. Her zaman için Bartınspor bizim önceliğimiz. Bartınspor'a her zaman emek vermeye hazırız. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ortak gayemiz Bartınspor. Geçmiş dönemlerde eski başkanlarımız nasıl hizmet ettiyse biz de hizmet etmeye hazırız. Bartınspor'a her zaman destek vermeye hazırız. Bizim Bartın'ımız buna layık. Bartınspor'umuz iyi de bir başlangıç yaptı. Onlara da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Oktay: “Keşke onlar da bu davetin içerisinde olsaydı”

Bartınspor eski yöneticilerinden Mustafa Ahmet Oktay ise yapıcı olma çağrısı yaparak birlik ve beraberlik mesajı verirken “Keşke daha kalabalık bir grupla bu anma törenini yapsaydık. Ama halihazırda mevcut görevde olan arkadaşlardan bunu beklerdik. Keşke onlar da bu davetin içerisinde olsaydı. Ben de görev yaptım. İyi kötü günlerimiz oldu ama başarı olmayınca başarısız oluyorsunuz. Benim arzum şu; yapıcı, birlik ve beraberlik içerisinde olmak lazım. Bugün biz burada konuşursak, diğerleri başka yerde konuşursa Bartınspor başarıyı yakalayamaz. Bu enerjiyi dağıtmadan bir arada kullanmak lazım.” dedi.

Bakmadan Geçme