Emniyetten GBT uygulaması!

Bartın'da il merkezinde asayişe müessir olayların önüne geçilmesi amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğü'nce bazı bölgeler asayiş yönünden kontrol edilirken bu bölgelerde bulunan şüpheli şahıslara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) uygulaması yapıldı.

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis timleri ve “gece kartalları” olarak bilinen bekçiler kent genelinde asayiş ve güvenliği sağlamak için denetimlerine devam ediyor.

Bu doğrultuda 7/24 görev başında olan Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince rutin denetimlerin yanı sıra zaman zaman şok uygulamalar da gerçekleştiriliyor.

Bartın'da il merkezi genelindeki birçok noktada kontrol yapan emniyet ekipleri, Aladağ Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Yalı Bölgesi ve Kanlıırmak Caddesi alt kısmında bulunan ırmak kenarları ile park ve bahçeleri asayiş yönünden ederken bu bölgelerde bulunan şüpheli şahıslara yönelik Genel Bilgi Toplama (GBT) uygulaması gerçekleştirdi.

Yapılan kontrollerde şuana kadar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken Bartın Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve yaya devriyeleri tarafından huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması için kontrollerin aralıksız bir şekilde devam edeceği belirtildi.

Bakmadan Geçme