BELEDİYE'DEN BARTINSPOR YÖNETİMİNE İFTAR

Bartın esnafıyla oruç açtılar

Haber Merkezi

Bartın Belediyesi'nin geleneksel iftar programına katılan Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut ve yönetimi, Bartın esnafıyla ve spor camiasıyla bir araya geldi.

Bartın Belediyesi, Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlenen geleneksel iftar yemekleri tüm hızıyla devam ediyor. 7 Haziran Çarşamba günü Bartın Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde, Bartınspor yönetimi, Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası'na kayıtlı esnaflar, il genelinde faaliyet gösteren kulüp başkanları ve yüzlerce vatandaş hep birlikte oruç açtı. Katılımın yoğun olduğu iftara; Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı aynı zamanda Bartınspor Kulübünün Genel Sekreteri Turgut Altınçubuk, Bartınspor Genel Kaptanı Aykut Oktay Ulu, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Bartınspor Kulübü Başkanı Mehmet Bulut ve yönetimi, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda Bartınspor Mali İşler Komitesi Sorumlusu Yılmaz Akdeniz, Bartın Muhtarlar Derneği Başkanı Reşat Günay, il genelinde faaliyet gösteren kulüp başkanları, faal hakemler, seyyar satıcılar, esnaflar ve basın mensupları katıldı.

AKIN: “HER AKŞAM BİN 200 VATANDAŞIMIZLA BİRLİKTE OLUYORUZ”

İftar programı sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın “Bartın Belediyesi'nin 2013 yılından buyana geleneksel hale getirdiğimiz bu güzel faaliyetlerde birlikte olmaya çalışıyoruz. Daha önce aramızda olup, şu anda olamayanlar var. Vefat edenler var. Allah onlara rahmet eylesin. Tekrar sağlık ve mutluluk içerisinde hep birlikte bir daha ki Ramazanlara ermeyi nasip etsin. Bartın Belediyesi olarak öğrencilerimize de dışarıda iftar veriyoruz. Ortalama her akşam bin 200 vatandaşımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Aşevimiz sayesinde yemekler belediyemiz vasıtasıyla evlere ulaştırılıyor. Gıda yardımı da yapıyoruz. Ben katılımınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme