Başkan Bozkurt, yardımlaşma ve dayanışma vurgusu yaptı

Dayanışma ve yardımlaşma vurgusu yaptığı mesajıyla Kumluca halkının ve Bartınlıların Kurban Bayramı'nı kutlayan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, 'Bayramın manevi atmosferinde, sevdiklerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, komşularımıza, dostlarımıza ve ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmanın önemini bir kez daha hatırlamalıyız.' dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramın tüm İslam aleminin ve ülkemizin huzur, barış ve kardeşlik içinde geçmesini dileyen Başkan Bozkurt, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Kumluca Halkı, Kurban Bayramı'nın tüm İslam aleminin ve ülkemizin huzur, barış ve kardeşlik içinde geçmesini dilerim. Bu mübarek günlerde, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirecek, sevgi ve saygı bağlarımızı pekiştirecek anlamlı bir zaman dilimindeyiz.

Bayramın manevi atmosferinde, sevdiklerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, komşularımıza, dostlarımıza ve ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmanın önemini bir kez daha hatırlamalıyız.

Şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anarak, onların bizlere bıraktığı emaneti en iyi şekilde koruyup yaşatma sorumluluğunu bir kez daha hissediyoruz. Bu duygularla, tüm vatandaşlarımızın, Kumluca'nın her köşesinde huzur içinde bayramlarını geçirmelerini temenni ediyorum.” (Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme