BASINDAN UZUN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gazetecilerden Uzun'a şaşırtan hediye

Nurdan Eroğlu

Bartın Hergün Gazetesi, Bartın Halk Gazetesi ve Bartın74 Haber Gazetesi, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette basın mensupları Uzun'a yeni görevinde başarılar dilerken Orhan Uzun ise görev yapacağı süre içerinde Bartın'daki basın mensupları, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve Bartın halkıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak sadece Bartın'ın değil bölgesel gelişime de katkı vermek istediklerini söyledi.

Bartın Hergün Gazetesi, Bartın Halk Gazetesi ve Bartın74 Haber Gazetesi, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Çınçın ve Muhabir Nurdan Eroğlu, Bartın 74 Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hasan Camcı ve Muhabir Bülent Bostancı, Tımes Grup Genel Müdürü Mustafa Ahmet Oktay, Bartın Halk Gazetesi Muhabirleri Nilay Meryem Çömlek ve Ahmet Karadeniz yer aldı.

REKTÖR UZUN, RAMAZAN SİMİDİNİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

Sohbet havasında geçen ziyarette basın mensupları Rektör Uzun'a Bartın'a has ve makarnasından tatlısına kadar birçok yemeği yapılan Ramazan simidi hediye etti. Ramazan simidini gördüğünde merakını ve şaşkınlığını gizlemeyen Orhan Uzun, Bartın'ın böyle bir kültürünün olduğunu bilmediğini ve bu kültürünü öğrenmekten dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. Basın mensupları ise Orhan Uzun'a yeni görevinde başarılar dileyerek Bartın yerel basını olarak Bartın Üniversitesiyle uyum ve birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak istediklerini, bu ziyaretinde bunun temeli olmasını arzu ettiklerini kaydetti.

BARTIN ÜNİVERSİTESİ'NİN GELECEĞİNİ KONUŞTULAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek basın mensuplarına ziyaretleri için teşekkür eden Orhan Uzun görev yapacağı süre içerinde Bartın'daki basın mensupları, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve Bartın halkıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak istediklerini söyledi. Bartın Üniversitesi olarak sadece Bartın'a değil bölge gelişimine de katkı vermek istediklerini dile getiren Uzun, Bartın'da halk, üniversite ve sanayi işbirliğini gerçekleştirmeye çalışacaklarını da belirtti.

Bakmadan Geçme