Bartınspor Yönetimi'nden Yalçınkaya'ya ziyaret

Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yalçınkaya, Bartınspor'un başarısı için belediye olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan destek sözü verdi

Erkan Hızoğlu

Bartınspor Kulübü Başkanı Serkan Yurtaçan, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya'yı ziyaret etti.

Bartınspor Yönetimi, Başkan Yalçınkaya'ya üzerinde isminin yazılı olduğu kırmızı siyahlı takımın formasını hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yalçınkaya, Bartınspor'un başarısı için belediye olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Heyecana ortak oldu

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bartınspor'un Eflanispor ile oynadığı Amatör Lig maçını da coşkulu taraftarlar ile birlikte izledi.

Maçta sergilediği performansla sahadan galibiyetle ayrılan Bartınspor'u tebrik eden Başkan Yalçınkaya, takımın başarısının önemine vurgu yaptı.

Başkan Yalçınkaya, “Bartın Belediyesi olarak her zaman Bartınspor'un yanındayız. Takımımızın elde ettiği bu başarı, şehrimizin sporuna olan desteğimizin bir göstergesidir. Yeni sezonda Bartınspor'a 3. lig yolunda başarılar dilerim.” dedi.

Bakmadan Geçme