Bartın Hergün Gazetesi, 15 yaşında!

Bartın Hergün Gazetesi'ne 15'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gerek ziyaretleriyle gerek telefonlarıyla bu güzel günümüzde başta siyasi birçok isim başta olmak üzere meslektaşlarımız, dostlarımız ve okurlarımız bizleri yalnız bırakmazken tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Tebrik ziyaretinde bulundular

Erkan Hızoğlu

Bartın'da 15 yıl önce 7 Ekim 2009 tarihinde kurulan Bartın Hergün Gazetesi, kuruluşunun 15. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Bartın Haber İletişim Medya Ltd. Şti. Yönetimi adına Bartın Hergün Gazetesi'nin 15'inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Murat Karaman, gazetenin yayın hayatı süresince emeği geçen tüm çalışanlara ve desteklerini esirgemeyen Bartın halkına teşekkür etti.

Kurulduğu günden bu yana ilkeli, objektif, tarafsız gazetecilik ve haber anlayışından bir an olsun taviz vermediklerini ifade eden Karaman, “Gazetemizin kuruluşunun 15. Yılını bitirmenin ve 16. Yılına girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne gazetemize emeği geçen herkese ben sonsuz teşekkür ediyorum. Aynı zamanda 15 yıldır bizimle olan gazetemizi okuyarak bize büyük katkılar veren değerli halkımıza da bir teşekkürü borç biliyoruz. Her şeyden önce gazetemiz siz değerli halkımızın destekleriyle bugüne gelebilmiştir. 15 yıldır ilkeli, objektif, tarafsız gazetecilik ve haber anlayışından bir an olsun taviz vermedik. Bundan sonrada vermeyeceğiz. Her şeyden önce halkımızın sesi olmaya çalıştık. Bundan sonrada bu anlayışla yayınlarımıza devam edeceğiz. Umarım gazete ekibimizle ve siz değerli halkımızla daha nice yılları birlikte kutlarız.” dedi.

Ziyaretleriyle kutladılar

15'inci yaşını kutlayan Bartın Hergün Gazetesi'ne tebrik ziyaretleri gerçekleştirildi.

Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Hacı Gölbucaklı ile Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Nuhoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar ile CHP İl Başkan Yardımcısı Zeki Şahin, Bartın basınına uzun yıllar emek veren Sevgi Salcı ve Araştırmacı-Yazar Çetin Asma, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Yıldırım, Muhammet Cengiz Yalçın, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tuğçe Kaplandeniz ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Onur Ekici, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bartın Şube Başkanı Erdem Ekmekçi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Sercan Saraç, Lider Dünyam Yönetim ve Temizlik Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Derya Çelik, Bartın basının çınarlarından Arif Üçler, Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç, Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Sandıkçı, Ömer Keleş ve Bartın Belediye Meclisi Üyeleri Emin Tiziz ile Enes Gizli,15. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla gazetemizi ziyaret eden isimler oldu.

Kutlama mesajı yayınladılar

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ve önceki dönem Bartın Belediye Başkanı, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Cemal Akın da yayınladıkları mesajlarla gazetemizin 15'inci kuruluş yıldönümünü kutlarken ayrıca ziyarette de bulunacaklarını dile getirdi.

Bakmadan Geçme