Bartın'da voleybolun şampiyonu İl Emniyet Müdürlüğü oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde, kamu kurumları arasındaki işbirliğini artırmak, vatandaşlarımızı spora teşvik ederek sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine katkıda bulunmak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen '2.Kamu Spor Oyunları Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda İl Emniyet Müdürlüğü erkek ve kadın voleybol takımı, 1'inci oldu.

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın'da Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde organize edilen Kamu Spor Oyunlarının ikincisi gerçekleştiriliyor.

“Gelin Sporda Buluşalım” sloganıyla Bartın'da üç branşta yapılacak organizasyonlar devam ederken kurumlar, kıyasıya yarışıyor.

Basketbol, Voleybol ve Masa Tenisi branşlarını içeren oyunlarda kamu personelleri, ter dökerken "Gelin Sporda Buluşalım" projesi ile kamuda görev yapan personelin sporla iç içe olması, birlik ve beraberlik ruhunun pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak hedefleniyor.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü, Voleybol Takımları Ordu'da yapılacak olan Karadeniz Bölgesi Final turnuvasına katılmaya hak kazanırken İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal'in de yer aldığı voleybol takımına kupasını Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan verdi.

Üç branşta yapılacak yarışmalarda illerini şampiyon tamamlayan takımlar Bölge Şampiyonasına katılım hakkı elde ediyor. Yarışmaların finalleri ise 30 Ekim - 03 Kasım 2024 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak.

Bakmadan Geçme