BARFED'li kadınlar kahvaltıda buluştu

'Birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu'

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Kadın ve Aile Komisyonu üyeleri kahvaltıda bir araya gelirken birlik ve beraberlik mesajı veren Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Av. Fatma Hopikoğlu, “Birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu. Yoğun programları arasında zaman ayırıp bizlere eşlik eden tüm kadın arkadaşlara teşekkür ederim. En kısa zamanda görüştüğümüz konular hakkında da açıklama yapacağız.” dedi.

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Kadın ve Aile Komisyonu üyeleri kahvaltıda bir araya gelerek hem tanıştı hem de birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BARFED Genel Başkanı Sabri Avcı da kahvaltı programına eşi Seda ve kızı Emine Yağmur'la katılarak komisyondaki kadınlara destek oldu.

Tanışma kahvaltısına katılan tüm kadınlara teşekkür eden BARFED Başkan Yardımcısı, Kadın ve Aile Komisyonu Başkanı Av. Fatma Hopikoğlu, “Kadın ve Aile Komisyonu olarak güzel bir tanışma toplantısı oldu. Birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu. Yoğun programları arasında zaman ayırıp bizlere eşlik eden tüm kadın arkadaşlara teşekkür ederim. En kısa zamanda görüştüğümüz konular hakkında da açıklama yapacağız.” dedi.

Projeler tartışıldı

Programa katılan katılımcılar planlanan projeleri ele alıp tartışarak değerlendirdi. Kahvaltının ana gündemini ise Hukuk Komisyonunca kadınlar için yapılacak bilgilendirme konferansı, kadın ve çocuklardaki obezite sorunu ve çözüm yolları, Bartınlı öğrencilere verilecek bursa nasıl katkı sağlanacağı, Bartın'daki kadınların ekonomik hayata katılımı ve bu konuda neler yapabileceği, kadınlara özel kültürel geziler düzenlenmesi gibi konular oluşturdu.

Bakan Tunç'u ziyaret edecekler

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la da bir araya gelmek isteyen Kadın ve Aile Komisyonu, ilerleyen günlerde Bakan Tunç'u ziyaret etmeyi de kararlaştırdı.

Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle noktalanan kahvaltıda BARFED Eğitim Komisyonu Başkanı Nezahat Tekin, BARFED Hukuk Komisyonu Başkanı Av. Göknur Mercan, BARKUMDER Başkanı ve BARFED Başkan Vekili Sezgin Özdemir, Şirinler Derneği Başkanı Muzaffer Sefer, Şevval Ünal Hacıosmanoğlu, Özlem Karaca, Berna Tursun, Canan Uzun, Günnur Savaş, Pınar Özdemir ve Liva Sefer yer aldı.

Bakmadan Geçme