BARFED Başkanı Avcı'dan Vali Arslan ve Karakaya'ya başarı dileği.

Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın imzaladığı Valiler Kararnamesiyle Bitlis Valiliğine atanan İstanbul Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ile bir dönem daha Bartın Valiliği yapacak olan Nurtaç Arslan'ı tebrik etti.

Erkan Hızoğlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Valiler Kararnamesini imzaladı. Kararname Resmi Gazete'de yayımlanarak da yürürlüğe girdi. Kararnameyle Bartın Valisi Nurtaç Arslan görevine devam edecek valiler arasında yer aldı.

Bartın Dernekler Federasyonunun (BARFED) Genel Başkan Sabri Avcı öncülüğünde geçen ay ziyaret ettiği Kastamonu'nun Taşköprü İlçesinden olan ve bir süre Zonguldak Vali Yardımcılığı da yapan İstanbul Sancaktepe İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya da Bitlis Valisi olarak atandı.

Başkan Sabri Avcı, Bartın'da görevine devam eden Vali Arslan ile Bitlis'e atanan Vali Karakaya'yı tebrik etti. Her iki isme de görevlerinde başarılar dileyen Avcı, “Bartın'ımızda başarılı çalışmalara imza atan Sayın Valimiz Nurtaç Arslan'ın bir dönem daha ilimizde görev yapacak olmasından BARFED olarak mutluluk duyduk. Kendisi ilimizin ilk kadın valisi ve BARFED olarak bizler toplumumuzda kadınların öncü ve güçlü olmasını canı gönülden istiyor ve bu anlamda kadınlarımızla gurur duyuyoruz. Sayın Valilimize Bartın'a yaptığı güzel hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Sancaktepe Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya'nın da Bitlis'e vali olarak bizleri ayrıca gururlandırdı. Çünkü kendisi Kastamonulu ve bizim hemşerimiz. Geçen ay kendisine yaptığımız ziyarette de Bartın'a selamlarını ileten Sayın Valimiz, Bartın ve Kastamonu arasındaki ekonomik, siyasi ve sosyo-kültürel işbirliğine çok önem veriyor. Bitlis'de bu işbirliğini yürüteceğimize ve ülkemizin bu güzel ilinde başarılı çalışmara imza atacağına canı gönülden inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme