Aldatmaz, Filyos Limanını inceledi

AK Parti Bartın İl Başkanlığı Yönetimiyle birlikte Bartın, Zonguldak ve Karabük başta olmak üzere hem Batı Karadeniz Bölgesini hem de ülke ekonomisini yakından ilgilendiren Filyos Limanını ziyarete den AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Filyos Projesi Saha Müdürü Murat Uçar'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti İl Başkan Yardımcılarımız Dinçer Çavuşoğlu, Fahrettin Özkaya ve Murat Yıldırım ile birlikte Filyos Limanını ziyaret etti. Bartın, Zonguldak ve Karabük başta olmak üzere hem Batı Karadeniz Bölgesini hem de ülke ekonomisini yakından ilgilendiren projeyle ilgili Saha Müdürü Murat Uçar'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Aldatmaz şöyle konuştu:

“Bölgemizin dev projesi Filyos Limanında inşaat hızla ilerliyor. Filyos Endüstri Bölgesi Bartın, Zonguldak ve Karabük başta olmak üzere ülkemiz ekonomisine çok büyük değer katacak.”

Türkiye'nin 3. büyük limanı olan Filyos Limanı Projesi ile Batı Karadeniz'de Kuzey-Güney akışında kombine taşımacılık hizmeti verilecek bir tesise kavuşuyor.1 Haziran 2015 tarihinde Endüstri Bölgesi ilan edilen Filyos Projesi'nde yaklaşık 12 bin kişiye istihdam sağlayacak.

“Türkiye'nin Karadeniz'e açılan kapısı olacak”

Filyos Endüstri Bölgesinin önemli bir unsuru olan Filyos Limanı, demiryolu, havalimanı ve karayolu ile desteklenen bir konumda Türkiye'nin Karadeniz'e açılan kapısı olacak. II. Abdülhamit'in rüyalarından biri olan Filyos Limanı ve Filyos Endüstri Bölgesi, Bartın, Zonguldak ve Karabük başta olmak üzere bölgemizin kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek ve ülkemiz ekonomisine değer katacak. AK Parti İl Başkan Yardımcılarımız Dinçer Çavuşoğlu, Fahrettin Özkaya ve Murat Yıldırım ile birlikte Filyos ProjesiSaha müdürü Murat Uçar'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldık.”

Bakmadan Geçme