Akın'dan firmalara ziyaret

Belediye çalışmalarını anlattı

Haber Merkezi

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf, kurum, kuruluş ve site ziyaretlerine devam ediyor. Akın, son olarak Bartın'da faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti. Akın ziyaretlerde Bartın Belediyesi projeleri hakkında bilgiler verdi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, esnaf, kurum, kuruluş ve site ziyaretlerine devam ediyor. son olarak (TüvTürk) Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim Bartın Şubesi, Pelenkoğlu Nakliyat Sanayi ve Ticaret Şirketi ve Avara Sucukları İmalat Pazarlama Sanayi Şirketini ziyaret etti. İlk olarak (TüvTürk) Reysaş Taşıt Muayene İstasyonları İşletim Bartın Şubesi İstasyonu ziyaret eden Cemal Akın Kurum Müdürü Tayfun Altıok ve kurum çalışanları ile sohbet etti. Daha sonra Pelenkoğlu Şirketini ziyaret eden Akın son olarak Avara Sucukları Sahibi Hüseyin Duran ve personeli ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde talep ve önerileri dinleyen Cemal Akın ayrıca Bartın Belediyesi projeleri hakkında bilgiler verdi.

“TALEP VE ÖNERİLERİ DİNLİYORUZ”

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Cemal Akın, “Kentimizde ki tüm kurum, kuruluş ve esnafları ziyaret ederek belediyemizi ilgilendiren konularda ki talep ve önerileri dinliyor çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Ayrıca sık sık site ziyaretlerinde bulunarak mahallelerimizin ihtiyaçlarını da birinci ağızlardan dinliyoruz. Bartın Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek için aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme