Akdeniz'den taksiciye teşekkür

Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın'da geçtiğimiz haftalarda bir aileyi dolandırmaya çalışan dolandırıcıları fark ederek güvenlik ekiplerine haber veren taksici esnafı Çetin Eser'i ziyaret ederek dikkati ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Erkan Hızoğlu

Bartın'da geçtiğimiz haftalarda bir aileyi dolandırmaya çalışan bir kişi taksici esnafı Çetin Eser'in dikkati sayesinde güvenlik ekipleri tarafından yakalanarak adalete teslim edildi.

Olayın ardından Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, taksici esnafı Çetin Eser'i ziyaret ederek dikkati ve duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Akdeniz, ziyaretinde Eser'e teşekkür belgesi takdim ederken çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“Cesaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Akdeniz, yaptığı açıklamada “Bartın'da bir aileyi dolandırmaya çalışan bir kişi taksici arkadaşımızın dikkati sayesinde yakalanarak emniyet ekiplerine teslim edildi. Biz de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak, toplum olarak dayanışmaya en çok ihtiyacımız olan bu dönemde duyarlılığınız ve örnek davranışınız için kendisine teşekkür edip plaket ve hediyemizi sunduk. Kıymetli taksi şoförü esnafımıza bu cesaretinden dolayı şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Bakmadan Geçme