AK Partili Başkanlardan Ankara çıkarması!

Bartın'daki AK Partili Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaptı. İlk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nı ziyaret eden heyet, ardından da Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç'u ziyaret ederek Bartın'daki çalışmalar ve yatırımlar üzerine istişarelerde bulundu. Bakan Tunç, ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede 'Daima istişare ederek ve ortak akıl yürüterek Bartın'ımızın dört bir köşesi için çalışmaya, ter dökmeye devam edeceğiz.' dedi.

Bakan Tunç ve Kurum'u ziyaret ettiler

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Bartın'daki AK Partili Belediye Başkanları Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Bozkurt, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan ve AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz ile birlikte Ankara'da önemli temaslarda bulundu.

İlk olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı'nı ziyaret eden Bartın heyeti, Bakanlığın ilimizde gerçekleştirilecek olan yatırımlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ardın da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin Bartınlı ismi Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç'u ziyaret eden AK Parti Bartın heyeti, Bartın'da, ilçelerde ve beldelerde yürüttükleri çalışmalar ile projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ankara'daki temaslara ilişkin paylaşımda bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'u, AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Arslan , İl Genel Meclisi Başkanımız Turhan Kalaycı, Ulus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun, Kozcağız Belediye Başkanımız Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanımız Yaşar Dönmez ve Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Bozkurt ile birlikte ziyaret ederek, İlimizde gerçekleştirilecek olan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk.

Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'u da ziyaret ederek, Bartın'da, ilçelerimizde ve beldelerimizde yürüttüğümüz çalışmalar ile projelerimiz üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanlarımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“Bartın'ımızın dört bir köşesi için ter dökmeye devam edeceğiz”

Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç da “AK Parti Bartın Milletvekilimiz Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanımız Yaşar Aslan, İl Genel Meclisi Başkanımız Turhan Kalaycı, Ulus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun, Kozcağız Belediye Başkanımız Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanımız Yaşar Dönmez ve Kumluca Belediye Başkanımız Mustafa Bozkurt ile Bakanlığımızda bir araya geldik.

Güzel memleketim Bartın'da, ilçelerimizde, beldelerimizde, mahallelerimizde ve köylerimizde el birliğiyle yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik. Planlamalar ve projelerimiz üzerine konuştuk.

Daima istişare ederek ve ortak akıl yürüterek Bartın'ımızın dört bir köşesi için çalışmaya, ter dökmeye devam edeceğiz.” diyerek ziyareti değerlendirdi.

Bakmadan Geçme