AK PARTİ KURUCAŞİLE TEŞKİLATI BAŞKANIN SEÇTİ

Tunç: 'Kurucaşile- Bartın arasını 25 dakikaya düşüreceğiz'

Haber merkezi

AK Parti Kurucaşile Teşkilatı 6. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Kongrede yapılan seçimin sonunda Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal görevi Sinan Özekin'e devretti.

AK Parti Kurucaşile Teşkilatı 6. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Koordinatörü 22. Dönem Giresun Milletvekili Ali Temur, İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, ilçe, köy ve mahalle teşkilatı mensupları katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal, görev yaptığı sürece AK Parti'nin Kurucaşile'de gerçekleştirdiği çalışmalara değinerek, bayrağı yeni yönetime devredeceğini ve bundan sonra da her zaman onların yanlarında destekçisi olmayı sürdüreceğini söyledi.

SAYIN: “İLÇENİN GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın da yaptığı konuşmada, Kurucaşile İlçesinde belediye hükümet uyumunun en güzel örneklerini gösterdiklerini belirterek “Kurucaşile'nin gelişmesi için gereken çalışmaları yapmaya devam ediyoruz. Bu konuda Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'tan her zaman destek gördük, kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

KALAYCI: “MİLLETE HİZMET YOLUNDA KENETLENECEĞİZ”

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı da AK Parti davasının önemine dikkat çektiği konuşmasında, bu davaya gönül veren teşkilat mensuplarının millete hizmet yolunda kenetlenerek, daha büyük hedeflere ulaşacaklarını söyledi. Kurucaşile'de kongre ile bir bayrak değişiminin gerçekleşeceğini belirten Kalaycı, İlçe Başkanı Necati Erkal ve yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür etti ve yeni yönetime de başarılar diledi.

TEMUR: “2019'A GİDERKEN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

İl Koordinatörü ve 22. Dönem Giresun Milletvekili Ali Temur da kongrede yaptığı konuşmada, geçmişte milletin hissiyatına tercüman olan ve ülkemizin kalkınması için büyük hamleler yapan liderlere, Adnan Menderes'e, Turgut Özal'a, Necmettin Erbakan'a karşı yapılan iftira siyasetinin bu gün aynı şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapıldığını hatırlatarak, “2019'a giderken çok çalışacağız ve daha büyük başarıları elde ederek milletimizin 15 yılda ede ettiği kazanımları daha da katlayarak devam edeceğiz” dedi.

TUNÇ: “YENİ ATILIM DÖNEMİNDE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'ta kongrede yaptığı konuşmada, kongrelerin siyasi partiler için bir tazelenme ve yeniden hız kazanma için bir fırsat olduğunu belirterek, 6. Olağan kongrelerin yeni atılım döneminde daha büyük başarılara vesile olmasını diledi. Tunç, Kurucaşile İlçe Başkanı Necati Erkal ve yönetimine bu güne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür etti ve yeni yönetimine de başarılar diledi.

“TÜM ENGELLERİ MİLLETİMİZİN DESTEĞİ İLE AŞMAYI BAŞARDIK”

Yılmaz Tunç şunları söyledi:

“AK Parti'nin iktidarı devraldığı yıllarda ekonomik krizlerin ardı arkasının kesilmedi. Ülkede yatırımlar durdu. Enflasyon canavarı milleti canından bezdirdi. Temel hak ve özgürlükler kısıtlandı. Düşünce ve inanç özgürlüğünün önündeki engeller nedeniyle başörtüsü ile üniversiteye gitmek isteyen kız öğrenciler yaka paça okulların kapısından çevriliyordu hastanelerde kuyruklar, 1 yıl sonrasına verilen ameliyat günleri, bıçak paraları, kapısına kilit vurulan fabrikalar, tüm bunlar AK Parti'nin iktidara gelmesi ile sona erdi. Ülkemizin her köşesi yatırımlarla gelişti, ekonomimiz 15 yıl öncesine göre 4 kat arttı, milli geliri 250 milyar dolar olan Türkiye bu gün 850 milyar dolar milli geliri olan bir ülke haline geldi. Türkiye'nin ilerlemesini kalkınmasını istemeyen, dünyada haklının ve mazlumun sesi olmasını istemeyen içte ve dıştaki şer güçler, Türkiye'nin AK Parti ile olan kutlu yürüyüşünün önünü kesmek için çok uğraştılar. 367 krizi, kapatma davası, gezi olayları, MİT krizi, Mit tırlarının durdurulması, 17-25 Aralık yargı darbesi girişimi ve 15 Temmuzda da tarihimizin en karanlık hain darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Tüm engelleri milletimizin desteği ile aşmayı başardık.

“AK PARTİ İCRAAT SİYASETİNİN ADRESİDİR”

15 yıldan buyana girdiği tüm seçimleri kazanan ve son seçimde de halkın yüzde 52'sinin desteğini alan bir lidere diktatör derseniz, faşist derseniz, o halk size sandıkta cevabını vermesini bilir. Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun izlediği siyaset tarzı sürekli bir gerginlik oluşturmaya yönelik. İftira ve karalama siyaseti ile başarıya ulaşacaklarını zannediyorlar. Ama bunu 5 genel seçim, 3 yerel seçim, 3 referandum ve 1 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 12 seçimden buyana gerçekleştiremediler. Millet kimin icraat siyaseti yaptığını, millete hizmet yolunda çalıştığını kimin ise karalama siyaseti yaptığını çok iyi biliyor ve AK Parti'ye olan güven sürekli tazeleniyor.

“KURUCAŞİLE BARTIN ARASINI 2019 YILINDA 25 DAKİKAYA DÜŞÜRECEĞİZ”

Bartın genelinde olduğu gibi Kurucaşile ilçesine de çok önemli yatırımlar yaptık. Bartın-Kurucaşile yolu 1,5 milyar lira maliyetli bir yatırım. AK Parti'den önce 1 milyar için İFM kapılarında el pençe divan duran bir Türkiye'den bu paradan daha fazlasını sadece Kurucaşile'ye harcayan bir iktidarın mensuplarıyız. AK Parti diğerleri ile kıyas bile kabul etmez. Arada sıra dağlar kadar fark vardır. Milletimiz de zaten bu farkı gördüğü için lafa değil, icraata bakmaktadır. Bartın-Kurucaşile yolu tamamlandığında, tüneller ve viyadükler sayesinde 60 kilometreden 46 kilometreye düşecek. 13x2 kilometre gidiş-dönüş toplam 26 kilometre uzunluğunda 5 adet tünel inşa edilmiş olacak ve proje için 1 milyar 550 milyon lira harcanacak. Bartın-Kurucaşile arasına ayrılan bu kaynağa bakıldığında, geçmişte 3,5 kilometrelik Bolu Dağı Tünelini açamayan iktidarlar döneminden bugün sadece Kurucaşile yoluna 26 kilometre tünel inşa eden bir ülke konumuna geldik.

“KURUCAŞİLE'YE YENİ ESERLER KAZANDIRMANIN GAYRETİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Kurucaşile Yüksekokulu, Kurucaşile köylerimizin yol ve içme suyu problemlerinin çözümü, ilçe merkezindeki cadde ve sokakların düzenlenmesi, Tekkeönü ahşap yat ve tekne sanayi sitesinin alt yapı yatırımları, Kurucaşile stadı, Kurucaşile Spor Salonu gibi önemli yatırımları Kurucaşile'ye kazandırdık. Kurucaşile ilçe merkezinin alt yapı kanalizasyon ve arıtma tesisi ile ilgili çalışmalara, Kurucaşile ilçe merkezinden geçen derelerin ıslah çalışmalarına devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de Kurucaşile ilçemize yeni eserler kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız.”

Bakmadan Geçme