AK Parti'de kongre süreci başladı

Delege seçimleri tamamlandı

Nilay Meryem ÇÖMLEK

AK Parti Bartın İl Başkanlığı, 8. Olağan Kongre süreci kapsamında delege seçimlerini tamamladı.

AK Parti Bartın teşkilatında kongre süreci başladı.

AK Parti Bartın İl Başkanlığı 8. Olağan Kongresi Delege Seçimleri, geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı.

Tüm ilçeler ve beldelerde partililer oylarını kullanmak için hafta sonu sandık başına giderken seçimlerde kendilerini temsil edecek olan delegeleri seçti.

AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, yoğun ilgi gösterilen delege seçimleri ve kongre sürecine ilişkin değerlendirmede bulunurken “AK Parti'mizin 8. Olağan Kongresi için Bartın genelindeki tüm ilçelerimizde delege seçimlerimiz başarıyla gerçekleştirilmiştir. İlçe teşkilatlarımızın yoğun katılımı ve özverili çalışmaları ile Amasra, Kurucaşile, Kumluca, Abdipaşa beldemizde 21 Eylül 2024 tarihinde, Merkez İlçe, Ulus, Kozcağız ve Hasankadı beldemizde 22 Eylül 2024 tarihinde seçimler tamamlanmıştır.

İl Başkanımız Sayın Yaşar Arslan Merkez ilçemizde oyunu kullanırken, geçmiş dönem İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızın da katılımıyla seçimlerimiz geniş bir katılımla gerçekleştirilmiştir.

Teşkilatımızın tüm kademelerinin gösterdiği yoğun ilgi, partimizin gücünü ve birlikteliğini bir kez daha ortaya koymuştur. Katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz. Kongre sürecimizde attığımız bu önemli adım, AK Parti'mizin Bartın'daki güçlü varlığını ve hizmet anlayışını pekiştirmektedir.” dedi.

Bakmadan Geçme