'Adil ekonomik düzende 5'li çeteler olamaz'

Bartın'da konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Mahmut Arıkan, yaşanan sorunların çözümünün Adil Düzen'de olduğunu kaydetti. Arıkan, 'Adil ekonomik düzende 5'li çeteler olamaz! Yandaşlar, rantiyeciler olamaz! Çok zenginler, çok fakirler olamaz! Adil paylaşım olur! Hakça paylaşım olur! Herkeste refah artımı olur! Biz Millî Görüş, Saadet Partisi olarak hep bunu tekrar ettik. Şimdi artık çok daha fazla gündeme getireceğiz.' dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Arıkan, Bartın'dan eleştirdi

Erkan Hızoğlu

Geleneksel Bartın Milli Görüş Pikniği, Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

İl Başkanı Mücahit Mekeç'in açılış konuşmasıyla başlayan program, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya ve CHP Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol'un selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Genel Başkan Vekilimiz ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın Dünya ve Türkiye gündemine dair konuşmasının ardından, etkinlik alanımızda çeşitli aktiviteler ve eğlenceler devam etti.

Geleneksel Bartın Milli Görüş Piknik Programa, Genel İdare Kurulu Üyesi Talat Gizli, Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi, Zonguldak İl Müfettişi Şahin Kalça, Saadet Partisi Bartın Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Emin Titiz ve Burhan Enes Gizli, CHP Bartın Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Mollasalihoğlu ve Umur Yücel, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Necati Sandıkçı, Kadın Kolları Başkanı Fatma Gizli, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Sandıkçı, ilçe başkanları, belde başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“Çok daha fazla gündeme getireceğiz”

Programda konuşan Arıkan, Türkiye'de son dönemlerde her alanda sorunların derinleştiğine dikkat çekerek, sorunların çözümü için adil düzenin kurulmasının şart olduğunu söyledi. Arıkan, “Adil ekonomik düzende 5'li çeteler olamaz! Yandaşlar, rantiyeciler olamaz! Çok zenginler, çok fakirler olamaz! Adil paylaşım olur! Hakça paylaşım olur! Herkeste refah artımı olur! Biz Millî Görüş, Saadet Partisi olarak hep bunu tekrar ettik. Şimdi artık çok daha fazla gündeme getireceğiz.” dedi.

“Sorunları omuz omuza çözeceğiz”

Saadet Partisi'nin sorunları çözebilecek inançlı kadrolara sahip olduğunu belirten Genel Başkanvekili Arıkan, “Başlangıcından bugüne Millî Görüşçüler olarak pek çok badireyi birlikte atlattık. Ülkemizin ve Bölgemizin içerisinde bulunduğu badireleri de yine inançlı kadrolar olarak bizler omuz omuza çözeceğiz. Bizim başta Genel İdare Kurulumuz olmak üzere, başkanlık divanımızda, politika kurullarımızda, il başkanlarımız arasında alanında uzman, deneyimli ve en önemlisi salih niyetli çok arkadaşımız bulunuyor. İnşallah, tek bir arkadaşımızı geride bırakmadan; kolektif bir akıl ve samimiyetle Türkiye'ye ışık olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme