4-1'lik mağlubiyet Bartınspor'da ayrılık getirdi

Teknik kadro ile yollar ayrıldı

Erkan Hızoğlu

Bartınspor'un Devrek Belediyespor ile oynadığı karşılaşmadaki 4-1'lik mağlubiyeti ayrılık getirdi. Bartınspor Kulüp Başkanlığından yapılan açıklamaya göre; Bartınspor teknik heyeti ile karşılıklı anlaşma ile yollar ayrıldı. Yapılan açıklamada “Teknik ekibimizle karşılıklı anlaşmaya varılarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu zaman kadar göstermiş oldukları çalışma için teşekkür ederi kendilerine başarılar dileriz.” denildi. Bartınspor Yönetimi'nin Boğaz Tesislerinde yaptıkları görüşmenin ardından teknik heyet tesislerden ayrılırken kırmızı-siyahlı futbolcular ise önceden planlandığı gibi tesislerde idmana çıktı.

Bartınspor'un geçtiğimiz Cumartesi günü Devrek Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçında alınan 4-1'lik mağlubiyet teknik heyetle olan iplerin kopmasına neden oldu.

Hazırlık maçında kendi sahası ve seyircisi önünde Zonguldak Süper Amatör Küme ekiplerinden Devrek Belediyespor'u ağırlayan Bartınspor, ilk yarıda yediği 3 gole karşılık veremedi.

Maçtaki tek golü penaltı atışından bulan Bartınspor'da oyuncuların isteksiz, agresif futboldan uzak ve saha içinde yaşadıkları kopukluklar dikkat çekerken bu durum tribünlerden maçı takip edenlerin de tepkilerine neden oldu.

Bartınspor Yönetiminden yapılan açıklama ile teknik heyetle yolların ayrıldığı duyuruldu.

Açıklamada, “Teknik ekibimiz ile karşılıklı anlaşmaya varılarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bu zamana kadar göstermiş oldukları çalışma için teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz.” denildi.

Bartınspor Yönetimi'nin Boğaz Tesislerinde yaptıkları görüşmenin ardından teknik heyet tesislerden ayrılırken kırmızı-siyahlı futbolcular ise önceden planlandığı gibi tesislerde idmana çıktı.

Yeni teknik adam kim olacak?

Yeni sezon maçları başlamadan önce Bartınspor'da teknik heyetle yolların ayrılmasının ardından şimdi gözler yönetimin el sıkışacağı yeni teknik adam ve heyetine çevrildi.

Şampiyonluk hedefiyle kadrosuna güçlü isimleri katan kırmızı siyahlı ekipte yeni teknik direktörün kimin olacağı Bartın kamuoyu ve spor camiasınca merak ediliyor.

Bakmadan Geçme