250 öğrenci için ilk ödemeler gerçekleşti

Eğitime verdiği önemi her defasında vurgulayan Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Belediye tarihinde bir ilki gerçekleştirerek başlatılan 250 öğrencilik burs desteği için ilk ödemelerin hesaplara yatırıldığını söyledi.

Nilay Meryem ÇÖMLEK

Eğitimin her kademesindeki okulları ziyaret ederek okul idareleri, öğretmenler ve öğrencilerin taleplerini dinleyen Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, burs desteğiyle de öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor.

Bartın Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla öğrencilere bin TL'lik burs desteği uygulamasında ilk ödemeler hesaplara yatırıldı.

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, bu destekle, gençlerin eğitim hayatına katkı sunmayı hedeflediğini belirterek “Belediye olarak ilk kez hayata geçirdiğimiz bu burs programı ile geleceğimizin teminatı olan gençlerimize katkı sunmak amacıyla bin TL'lik burs paralarını hesaplarına yatırarak onlara destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin ve Bartın'ın yarınlarını aydınlatacak gençlerimizin her zaman yanında olacak ve onların başarılarının destekçisi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Yalçınkaya, burs desteğinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini kaydederek eğitimin her alanında velilere ve öğrencilere destek vermenin önemine değindi.

Bakmadan Geçme