Amasra'da nefes kesen turnuva

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakaları Amasra'da yapıldı. Yaklaşık 10 ilden 200 sporcu katıldığı müsabakalar nefes kesen mücadelelere sahne oldu.

Amasra'da nefes kesen turnuva

Haber merkezi

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Grup Müsabakaları Amasra’da yapıldı.  Yaklaşık 10 ilden  200 sporcu katıldığı müsabakaların açılış töreninde  Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüz Erol Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur  İl Emniyet Müdürü Oğün Vural ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Taekwondo Federasyonu Temsilcisi Numan Hacet, Taekwondo Federasyonu Bartın il temsilcisi Gökser Çağdaş, Taekwondo federasyonu hakem komitesi ve spor seveler yer aldı. 

İşte dereceye giren iller!

Üç gün süren turnuvada Bartın, Düzce, Bolu, Çorum, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Amasya, Zonguldak illeri mücadele ederken şampiyona birbirinden ilginç ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara ise  ödüllerini Amasra Belediye Başkanı Mehmet Emin Timur verdi. Yıldız erkekler Müsabakalarında Samsun 27 madalya ile birinci olurken Bolu 24 madalya ile ikinci, Düzce 17 madalya ile üçüncü, Zonguldak 17 madalya ile dördüncü, Çorum 11 madalya ile beşinci, Kastamonu 11 madalya ile altıncı oldu. Anadolu yıldızlar Yıldız Bayanlar Takım sıralaması ise Samsun 38 madalya ile birinci, Zonguldak 26 madalya İle ikinci, Kastamonu 14 madalya ile üçüncü, Düzce 13 madalya ile dördüncü, Bartın 10 madalya ile beşinci, Bolu 11 madalya ile altıncı oldu.