Aldatmaz'dan Bartın'ı uçuracak müjde

'Burası Bizim Evimiz' teması ile seçimlere hazırlanan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz Saltukova Havaalanını ziyaret etti. Saltukova Havaalanın gerçekleştirmek istedikleri mega proje için önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Aldatmaz, havaalanından hafta da 3 gün gerçekleşecek gidiş dönüşlü uçuşlar için Türk Hava Yolları ile anlaşıldığını söyledi.

Aldatmaz'dan Bartın'ı uçuracak müjde

“Kuzeyin yıldızına doğru ilk adım”

“Burası Bizim Evimiz” teması ile seçimlere hazırlanan AK Parti Bartın Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz  Saltukova Havaalanını  ziyaret etti.  Aldatmaz, Saltukova Havalimanı Müdürü ile görüşmelerde bulunurken  Saltukova Havalimanının Zonguldak, Karabük ve Bartın üçgeninde yer aldığını ve havalimanının üç şehir içinde büyük önem taşıdığını söyledi. Havalimanlarının şehirlerin gelişiminde önemli yer tuttuğunu kaydeden Aldatmaz ayrıca şehirlerin marka kent olabilmesi için havalimanı bağlantılarının yeterli olması gerektiğini belirtti.

“Mega Projesmizin en büyük bağlantısı hazır”

Mimar Enes Gizli'nin bir süre önce havalimanının  mutlaka büyütülmesi  öngörüsünde bulunduğunu ve hazırladığı havalimanı  gelişim projesi ile bugün bu imkana büyük oranda kavuşulduğunun da altını çizen Aldatmaz, "Önümüzde gerçekleştirilecek Mega Projemizin en büyük bağlantısı ve kolaylaştırıcı ayağı hazır  olduğu için çok şanslıyız" dedi.

Türk Hava Yolları ile anlaşıldı

Aldatmaz açıklamasının devamında Bartın, Zonguldak ve Karabük üçgenindeki  havalimanından hafta da 3 gün gerçekleşecek gidiş dönüşlü uçuşlar için Türk Hava Yolları ile anlaşıldığını belirterek aktarma imkanı sayesinde de bavul dahi ellemeden tüm dünya ülkelerine  ulaşımın çok  kısa sürede hizmete gireceğini açıkladı.