Aldatmaz'dan Amasra Belediyesi'ne doğalgaz eleştirisi
AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Ulus'ta düzenlenen doğalgaz yakma töreninde yaptığı konuşmada Amasra'daki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili Amasra Belediyesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. Aldatmaz, Amasra Belediyesi'nin doğalgaz çalışmaları konusunda yeterli çabayı göstermediğini belirterek, ilçede doğalgazın bir an önce gelmesi için daha fazla özveri gösterilmesi gerektiğini ifade etti.
Ulus, Kozcağız ve Abdipaşa belediyelerinin doğalgaz çalışmaları için büyük çaba sarf ettiğini vurgulayan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, “Kozcağız Belediye Başkanı, doğalgazın geçeceği yolu karayolu ağından çıkarttırıp kendi ağına alarak, kazı çalışmalarından sonra üst yapısını da kendisi yapıyor. Ulus Belediye Başkanı da hizmet binasını yapıyor, kazı sonrası üst yapısını kendisi gerçekleştiriyor. Her iki başkan da tek bir amacı güdüyor: Doğalgaz çalışmalarının bir an önce tamamlanması” dedi.
Aldatmaz, Amasra Belediyesi'ni eleştirerek, “Eğer Amasra Belediyesi de elini taşın altına koysaydı, bugün Ulus’a doğalgaz nasıl geldiyse, Amasra’ya da çoktan doğalgaz gelirdi” ifadelerini kullandı.
Haber: Erkan Hızoğlu