ALDATMAZ, BARTIN-ANKARA ARASI MEKİK DOKUYOR

AK Parti Bartın Milletvekili, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın-Ankara arasında mekik dokuyor. Bartın'da esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Aldatmaz, Ankara'da da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek, bölgemizdeki Bakanlık yatırımlarını değerlendirdi. Aldatmaz, ayrıca AK Parti Bartın heyetiyle birlikte Bartınlı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'la da bir araya geldi.

ALDATMAZ, BARTIN-ANKARA ARASI MEKİK DOKUYOR

Bartın’da ilçe, belde, köy ve mahallelerde ziyaretlerde bulunan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Daima sahada halkın yanında olduklarını ve sorunların çözümü noktasında da büyük gayret içerisinde olacağını söyleyen Aldatmaz, çözüm odaklı olduğunu belirtirken esnaflardan ve halktan aldıkları talepleri Meclis’te çözmek için çaba sarf edeceğini, gündeme taşıdıkları her sorunun yakın takipçisi olacağını ifade etti.

Ankara’daki temaslarını da sürdüren AK Parti Bartın Milletvekili Aldatmaz, Bakanlıkların kapısını da aşındırarak hem devam eden yatırımların hızlandırılması hem de ilimize yeni yatırımlar kazandırılması için görüşmelerde bulunuyor. Bu kapsamda da Aldatmaz, Ankara’da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, bölgemizdeki Bakanlık yatırımlarını değerlendirdi.

Yoğun ziyaret ve ziyaretçi trafiği

Bir Bartın’da bir Ankara’da olan ve Meclis’in tatil dönemini en verimli şekilde değerlendirerek çalışmaya devam eden Aldatmaz’a ziyaretler de sürüyor. Geçtiğimiz gün Ankara’daki makamında Ulus Belediye Başkanımız Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Hikmet Çalık, Ulus AK Parti İlçe Başkan Yardımcımız Arif Özdemir ve Ulus Belediye Meclisi Üyesi Murat Emin Ok’u ağırlayan Milletvekili Aldatmaz, ardından da Bartın AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Genel Meclisi Üyeleri Ali Eyüpustaoğlu, Uğur Yılmaz, Atnen Aydoğan, Ayhan Özçelik, Kadir Saraç, Giray Gülsoy, Bekir Karabacak’ı kabul etti.

AK Parti Milletvekili Aldatmaz ve İl Genel Meclisi Üyeleri daha sonra ise Bartınlı Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç’u ziyaret etti.

“Bartın’a hizmet için mücadele ediyoruz”

Ankara’daki temaslarına ilişkin değerlendirmede bulunan Aldatmaz, yaptığı açıklamada şunları aktardı:

“Halkımızın AK Parti’mize ve şahsımıza duyduğu güvene karşılık Bartın’a hizmet için bir dakikamızı bile boşa geçirmemeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde startı verilen Türkiye Yüzyılında Bartın’ı marka kent yapmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve Bartın aşkıyla Bartın’a hizmet için mücadele ediyoruz. Bartın’ımız AK Parti döneminde sayısız yatırıma kavuştu. Tüneller, barajlar, duble yollar, kolej standardında okullar, modern sağlık tesisleri ve daha nice yatırımın kazandırıldığı ilimizde hizmet ve yatırım için devraldığım çok daha ileriye taşıyabilmek tek derdimiz. Devam eden yatırımlarımız var, bunları yakinen takip ediyoruz, mevcut projelerimizin takibini yaparak ivedilikle tamamlanmasını sağlamak için Bakanlıklarımızı ziyaret ediyoruz. İnşallah planlı ve projeli çalışmalarla ilimizi daha da büyüteceğiz. Hizmet yolculuğumuz Bartın’ımızın kaderini değiştirecek projelerle devam edecek inşallah. İlimizin dört bir yanını bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet ağlarıyla donatmayı sürdüreceğiz. Tüm bunları da halkımızla hep birlikte başaracağız.

“Bartın’ı marka kentlerden birine dönüştüreceğiz”     

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılında çok büyük değişimlere ve birbirinden önemli gelişmelere hep birlikte şahit olacağız. Üretimin, istikrarın, gücün, istikbalin yüzyılı içerisinde Bartın da hak ettiği yeri alacak. Refahın, huzurun ve kalkınmanın yüzyılında Bartın’a sayısız eserler kazandırmaya devam ederken halkımızın da desteği ile Bartın’ı marka kentlerden birine dönüştüreceğiz. Üretim ve istihdam odaklı yatırımlarla ilimizin kaderini değiştireceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda ilimize kazandıracağımız yatırım ve hizmetleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Türkiye’nin bağımsız ekonomisi güçlenirken istikrar sürecek. Bu gelişmelerin ışığında sanayi, tarım ve turizm alanlarındaki projelerimizle, ilimize kazandıracağımız yeni ve büyük eserlerle kazanan daima Bartın olacak.”