Akın, Emekliler Evini inceledi

Bir yandan Covid-19 virüs salgını ile mücadele eden Bartın Belediyesi bir yandan da yeni projeleri ilimize kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Akın, Emekliler Evini inceledi

Covid-19 virüs salgını sebebiyle şehrin bir çok noktasında çeşitli dezenfekte çalışmaları yürüten Bartın Belediyesi, bir yandan da yeni projeleri şehrimize kazandırmak için çalışmalar yürütüyor. Başkan Cemal Akın’ın yeni dönem projeleri arasında yer alan Emekliler Evi’nde yapım çalışmaları devam ederken, Başkan Akın sık sık alanda incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler alıyor.  Proje hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, emekli vatandaşların gönüllerince dinlenip çeşitli sosyal aktiviteler yapabileceği bir projeyi ilimize kazandırmak istediklerini söyledi.

Akın açıklamasında “Covid-19 virüs salgınını en az hasarla atlatabilmek için şehrimizin birçok noktasında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz mesai saati gözetmeksizin şehrin dört bir yanında çeşitli dezenfekte çalışmaları yürütüyorlar. Bir yandan Covid-19 virüs salgını ile mücadelemize devam ederken bir yandan yeni dönem projelerimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kemerköprü Mahallesi Elmalık Bölgesi’nde ki park alanında ki çalışmalarımızı tamamladık. Covid-19 salgını nedeniyle bu parkımızı halkımızın hizmetine sunamadık. Salgının ortadan kalması ile bu projemizi vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız. Bir diğer projemiz olan Emekliler Evi’nde ise çalışmalarımız devam ediyor.  Yalı Bölgesinde belediyemize ait iki katlı binada hayata geçireceğiz projemizde emekli vatandaşlarımızın gönüllerince dinlenip çeşitli sosyal aktiviteler gerçekleştirebileceği bir alan oluşturacağız. Yakın zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak Covid-19 virüs salgınının ortadan kalkması ile bu projemizi de şehrimize kazandıracağız “ dedi.