Akın'dan Ankara çıkarması

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Akın, Bartın Belediyesi ve Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Akın'dan Ankara çıkarması

Başkan Cemal Akın, Genel Başkanı olduğu Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Deniz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Siyasi İşler Parlamento ve Hükümet İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Aile Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Pelin Yılık, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Parti İçi Eğitim Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil Öztürk’ü ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Akın, Bartın Belediyesi ve Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Projelerimiz hakkında bilgiler verdim”

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Genel Başkanı olduğum Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Deniz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayı’nda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdiri ile Merkez Yönetim Kurulu’na seçilen Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın E. Semih Yalçın’ı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’ı, Siyasi İşler Parlamento ve Hükümet İle İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa Kalaycı’yı, Aile Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Pelin Yılık’ı, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar Yıldırım’ı, Parti İçi Eğitim Siyaset ve Liderlik Okulu’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı, Genel Sekreter Sayın İsmet Büyükataman’ı, ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Ayrıca ziyaretlerimizde değerli MYK üyelerimize hem Genel Başkanı olduğum Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası hem de Bartın Belediyesi projelerimiz hakkında bilgiler verdim. Bizleri ağırlayan değerli MYK üyelerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.